Tandvård

Hundtandborstar, tandrengörande redskap och hundtandkräm. Stort utbud och ett brett sortiment av förebyggande tandvårdande produkter för hundar och valpar i butiken, online på nätet. Zoo.se Veterinärklinik behandlar hundar med tandsjukdomar och utför tandstenssanering med ultraljud.

 

Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa rengöringshjälpmedel för hundens tänder, utvecklade för olika nivåer av tandvård. Här kan alla hundraser, stora som små, hitta sin personliga favorit. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för hund direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. Att hitta rätt sorts hundtillbehör är inte alltid lätt, för foderrådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Förebyggande tandvård är livsviktigt för hundar. Vårda och rengör hundens tänder enkelt själv, undvik tandsten och dålig andedräkt på hunden. Med hjälp av tandborstning, hundtandkräm och avlägsna tandsten på hund med en tandsskrapa. Bland det viktigaste för hundens hälsa och livslängd är att hålla tänder och tandkött friska. Förebygg med god munhygien genom att välja ett bra foder som motverkar tandsten, se till att hunden har gott om bra tuggben, och borsta tänderna dagligen.

Mun- & Tandvård

Välskötta tänder på hunden är en förutsättning för att ha en frisk hund. 

Infektioner i tandköttet kan göra att hunden blir öm i munnen och inte äter som den skall. Bakterier från infektionerna kan följa med ner i mag-tarmsystemet och orsaka problem med mage och tarm, bla diarré.

Det har visat sig att om din hund har friska tänder och tandkött så kan hunden leva upp till 2 år längre!

Behöver ni hjälp med rengöring hos Veterinären till en rimlig kostnad är ni välkommen att beställa tid hos Zoo.se Veterinärklinik som utför tandstensborttagning och tandutdragning vid på hunden även utan narkos om så önskas.

KW Smart Tooth Brush Set för hundar med tandborste och massageborste du trär på fingret för effektiv tandrengöring. Petosan Toothbrush är en smart dubbelsidig tandborste. Hundens tänder borstas dagligen eller vid behov med små cirkelrunda rörelser.

Handy Brush DogaNova tandborsthandske och Petosan Oral Cleaner fingertandborste av microfiber är smidiga att använda till valpar och hundar som inte är vana med hantering eller som tycker tandborstning är obehagligt.

Aptus Bucadog tandpasta är en enzymbaserad munhygienisk tandgel för hundar som smakar riktigt gott för hunden. TropiClean FreshBreath Brushing Gel tandkräm för hundar som reducerar plack och tandsten och skyddar tänder och tandkött. Trixie tandkräm med biffsmak eller mintsmak för tandvård på hundar hjälper till att förhindra tandsten, ge god andedräkt och förbättra munhygienen. Virbac enzymtandkräm specialanpassat för hund med kycklingsmak. Diafarm tandpasta med enzymer används vid rengöring av hundens eller kattens tänder munhygien, avvisar plack och bakterier med eller utan leversmak. Petosan Toothpaste smakar gott med kyckling och förebygger tandsten. Handy Brush DogaNova Tandgel innehåller bland annat aloe vera och pepparmyntsolja, utan onödiga tillsatser.

Petosan Dental Care Kit, Trixie Dental Hygiene Set for Dogs och Virbac Tandvårdskit Hund, kombinationspaket med tandkräm och tandborste.

Tropiclean FreshBreath OralCare Gel Berry med smak av bär och Tropiclean CleanTeeth OralCare Gel Puppy hundtandkrämer med smak av bär som inte kräver borstning. Reducerar plack, tandsten, skyddar tänder & tandkött. Med Tropiclean Clean Teeth Gel är tandborstning är inte nödvändigt men kommer att påskynda avlägsnandet av avhärdat plack och tandsten. ProDen Plaque Off Animal ger bättre tandhälsa för hund, effektiv mot dålig andedräkt, tandsten och plack med alger. PlaqueOff Dental bitarna innehåller en speciell havsalg vars användning är patenterad och goda effekter påvisade.

Tropiclean Oral Care Spray Original, Vanilla Mint, Peanut Butter och Berry för fräschare andedräkt hos hunden. Fräsch hundandedräkt med Handy Brush DogaNova munspray med mintsmak. Tropiclean Fresh Mint Foam gör att hunden luktar gott i munnen. Tropiclean Oral Care Water Additive hälls i hundens vattenskål för att förebygga plack och dålig andedräkt.

Virbac Hexarinse är en klorhexidinlösning som används för att motverka uppkomsten av plack och skölja ur tandköttsfickor.

McCal Tandstensskrapa Höger eller Vänster i hög kvalité når in mellan tänderna när du ska ta bort enklare tandsten på hunden. HPP Tooth scaler D/E pointed spetsig tandstensskrapa når mellan tänderna när du ska ta bort tandsten och böjd så du även kan skrapa släta ytor. HPP Toorh scaler D/E chisel platt tandstensskrapa för borttagning av tandsten på hund.

Visar 61 produkter på 2 sidor
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida