Kyldynor & Vattenflaskor

Kyldyna till hund i varm bil! Köp en svalkande kylmatta till hunden i sommarvärmen. Kyldynorna från Trixie kyls automatiskt när hunden ligger på dynan och därför kan mattan användas hur länge som helst. Testa hundens svalkande kyldyna som kylplatta till din laptop. Kyldyna till hund som är bäst i test, kylmadrasser, kylande tillbehör, kylfiltar, kylselar och svalkande mattor finns i butiken. Zoo.se har ett stort utbud av kylbäddar och brett sortiment av värmereducerande kylmadrasser med hög kvalitet för hundar och hundvalpar i butiken, online på nätet och hos veterinärkliniken.

Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa kylprodukter utvecklade för varma och soliga dagar som kan vara jobbigt för hunden. Här kan alla hundraser, stora som små, hitta sin personliga favorit. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för hund direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. Att hitta rätt sorts hundtillbehör är inte alltid lätt, för foderrådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Eftersom hundar tål värme sämre än oss människor kan värmen snabbt bli en livsfara för hunden. Lämnar du hunden ensam i bilen i direkt solljus kommer din bil snabbt bli en dödsfälla. Även i skugga kan bilen bli för varm för en hund, och tänk på att även om du ställt bilen i skuggan kan den flytta sig och vips står din bil i stekande sol. Lämnar du bakluckan öppen, se till att ingen i välmening kan stänga den.

När sommarvärmen slår till är det bra att snabbt och effektivt kunna kyla ner din hund. I vårt sortiment hittar du såväl kyltäcken som kylhalsband och andra produkter för att snabbt och lätt kunna kyla ner din hund. Glöm inte att också ge hunden vatten att dricka. Vi har smarta medtagbara vattenflaskor till hund och även skvalpfria skålar som är bra i både transportburen och bilen.

All For Paws Chill Out Always Cool Dog Mat och Trixie Cooling Mat With Cooling Gel kyldyna som kyler utan vatten. Välj mellan olika härligt uppfriskande färger. Dynan innehåller en speciell kylande gel som kyler helt utan vatten och kräver ingen nerkylning. Det enda du behöver göra är att låta hunden ligga på kyldynan. Kylgelen aktiveras då hunden ligger på kylmattan och håller din hund sval även den varmaste sommardagen. Perfekt att ha med på utställning, tävling, i bilen och andra ställen där din hund behöver svalkas. En hund med kylmatta får inte lämnas utan tillsyn i varmt väder. Glöm inte att också ge hunden vatten att dricka.

Meku Absorbent Towel, Nobby Speed Dry Comfort Towel Highly Absorbent och Trixie Towel Microfibres Moisture Absorption superabsorberande smarta multifunktionshanddukar med flera användningsområden. Blöt rikligt med kallt vatten för att använda som kylmatta eller kyltäcke. Hurtta Outdoor Svalkande kylsele som hjälper att hålla hunden sval i varmt väder. Kylande effekten baseras på att du blöter selen i kallt vatten som sedan avdunstar från den våta selen. Den löstagbara vattenfickan vid bröstkorgen kan fyllas med kallt vatten. Tänk på att vattenbaserade kyltillbehör i sinom tid kommer att torka, och inte längre har någon kylande effekt förrän du fyller på med vatten igen.

Trixie Friends On Tour Bottle with Bowl resevattenflaska i rostfritt stål med tillhörande vattenskål i plast. Smidig reseskål att ha med sig på bilresan, joggingturen eller träningsplanen. All Four Paws AFP Chill Out-Ice Ball kylande leksak till hundar som blir varma på sommaren. Isboll med kyleffekt genom att blöta bollen i kallt vatten och sedan frysa den.

Visar 44 produkter på 2 sidor
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida