Hundpåsar & Bajspåsehållare

Hundbajspåsar och smarta hållare för bajspåsar, Stort utbud, brett sortiment av nedbrytbara, miljövänliga hundpåsar med eller utan doft, billiga hundbajspåsar med hög kvalitet för hundar och hundvalpar i butiken, online på nätet och hos veterinärkliniken.

Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa hundlortspåsar och bajspåsedispensers utvecklade för olika livsstilar och uttryckssätt. Här kan alla hundraser, stora som små, hitta sin personliga favorit. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för hund direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. Att hitta rätt sorts hundtillbehör är inte alltid lätt, för rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Här finns alla sorters bajspåsar billiga hundpåsar, miljövänliga och komposterbara påsar för stora och små hundar. Hundpåsar är produkten ingen hundägare vill vara utan. Zoo.se har många olika alternativa roliga hundpåsar till bra pris. Det finns även snygga hundpåsehållare som är smidiga att hänga på kopplet, så du aldrig mer glömmer ta med hundpåsen ut. Vi har även miljöanpassade hundpåsar som är helt nedbrytbara i naturen.

Det är viktigt att plocka upp efter sin hund av flera anledningar, inte minst för att det inte ser speciellt trevligt ut med bajshögar som kantar gångvägen. Hundbajset ligger också och bakar bakterier som din och andra hundar sedan kan bli sjuka av. Det är heller inte särskilt trevligt att trampa i hundbajs varken för människa eller hund. I vissa städer riskerar man dessutom böter om man inte plockar upp efter hunden. Ta ditt fulla ansvar som hundägare och gör miljön en tjänst genom att plocka upp hundens bajs.

Buster Extra Starka Hundbajspåsar med knythandtag är klassiska svarta bajspåsar till ett riktigt bra pris. Hundbajspåsarna är tillverkade i kraftig plast och är designade för att vara extra starka och tåliga. Dogman extra tjocka, kraftiga och slitstarka hundlortpåsar med knythandtag i härligt knalliga färger. Välj mellan svart, ceriserosa, limegrön, röd, blå och orange. Four Friends miljövänliga hundbajspåsar av återvunnen plast i klara färger för att göra en tråkig uppgift lite roligare. Fresh & Tidy ordentligt tjocka nedbrytbara hundpåsar i bra kvalitét. Trixie Plastic Dog Dirt Bags for Dispenser refillrullar med hundpåsar i plast med lämplig storlek som passar perfekt att ha i jackfickan eller handväskan på hundens promenad. Vitakrafts hundbajspåsar är det billiga och klimatsmarta alternativet. Bajspåsarna är tillverkade av biologiskt nedbrytbart material, och är därför både komposterbara och miljövänliga. Earth Rated Poop Bags Dog Waste biobajspåsar baserad på teknik som möjliggör att hundpåsarna bryts ned inom 18-24 månader. Oparfymerade eller med trevlig lavendeldoft.

Non-Stop Dogwear Baggy-bag Sport bajspåsehållare hängs på kopplet så du alltid har påsarna tillhands på hundpromenaden. Praktisk behållare för din hunds bajspåsar som du fäster på kopplet. Earth Rate Dispgreen hållare för bajspåsar i grönt kommer med kardborreknäppning så du kan hänga dispensern på kopplet eller i skärpet. Den smarta haken på baksidan låter dig få händerna fria genom att hänga upp den använda bajspåsen.

Visar 71 produkter på 3 sidor
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida