Matskålar & Vattenskålar

Hund - Hundmatskålar och vattenskålar online för hund. För hunden är matplatsen ofta helig mark och med rätt matskål och en rymlig vattenskål med friskt vatten blir hundens ätandet och drickande både behändigt och bekvämt.

Vi har flera olika typer av hundskålar för hundens mat och vatten i butiken och online på nätet. Allt ifrån exklusiva och lyxiga till slagtåliga och praktiska matskålar. Plast, keramik, rostfria, extra tunga, halkfria och spillfria reseskålar för att passa just din hund. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för hund direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. Att hitta rätt sorts hundskål är inte alltid lätt, för rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Till hunden som är duktig på att välta sin mat- eller vattenskål kan en skål i keramik vara ett bra alternativ. Keramiska skålar har lite mer tyngd och är ofta utformade med bredare botten och lägre kanter, vilket gör det svårare för hunden att välta skålen. Keramikskålar tål dessutom att rengöras i diskmaskin vilket gör det lätt lätta att hålla matplatsen fräscht. Vi erbjuder hundskålar i keramik från Petrageous Designs, Nobby, Trixie och Mason Cash.

Ett simpelt och billigt men oerhört funktionellt matskålsalternativ är rostfria hundmatskålar. Väldigt lätta att hålla rena och finns med antihalkbotten som betyder att skålen inte glider runt lika lätt på golvet. Skålar i rostfritt stål finns också med extra vikt vilket gör skålen tung i botten och svårare att välta. Ett trevligt inslag till inredningen är färgglada kombinationsskålar med ett yttre skal i melaminplast och en urtagbar rostfri hundskål. Hos oss hittar du metallskålar och kombinationsskålar från Lexi, Nobby, Dogman, Hunter, Rogz och Petcare. Happy-House exklusiva hundmatskål är tillverkad i aluminium och nysilver.

Har du problem med att din hund är alltför snabb med att slänga i sig sin mat eller sitt vatten så har vi olika antigulp-alternativ. Det innebär att skålen är utformad med hinder i botten för att skapa en svårighet för hunden att slänga i sig maten eller vattnet vilket inte bara drar ut på tiden det tar för hunden att få i sig sin föda eller vätska, utan kan dessutom också minska risken för magomvridning.

För hunden på resande fot erbjuder vi både spillfria skålar i plast och rostfritt stål med smart antisplash-kant från Petcare och hopfällbara skålar i silikon från Nobby. Har du istället en hund med väldigt långa och håriga öron, till exempel en cockerspaniel eller saluki, så kan det vara en bra idé att skaffa en cockerspanielskål från Mason Cash som förhindrar att öronen doppas i hundens vattenskål. För valpkullar har vi matbar för valpar i metall från Dogman.

Visar 108 produkter på 4 sidor
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida