Foderaktivering

Hund - Foderaktivering och slowfeed-skålar för hundar. Aktivera hunden med hjälp av hundfoder i en aktivtetsleksak, aktivitetsspel eller med aktiverande foderskålar. Belöna och aktivera hunden med slowfeed- matskålen.

Aktivitetsskålar passar hundar som äter sitt foder väldigt snabbt och stressigt, har problem med matsmältningen eller tycker det är tråkigt att äta så kan det vara en bra idé att prova utfodra med aktiveringsskålar. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar hundfoder, aktiveringsskålar och tillbehör för hund direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. Att hitta rätt sorts hundmat och matskålar är inte alltid lätt, för rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Många hundar äter sitt hundfoder för fort, vilket är dåligt för hälsan. En hund som slukar sin mat kan få problem med matsmältningen, kräkas och riskera övervikt eftersom att hundar som äter för snabbt lätt äter för mycket. Har du problem med att din hund är alltför snabb med att slänga i sig sin mat eller sitt vatten så erbjuder vi olika antigulp-alternativ. Det innebär att skålen är utformad med hinder i botten för att skapa en svårighet för hunden att slänga i sig maten eller vattnet vilket inte bara drar ut på tiden det tar för hunden att få i sig sin föda eller vätska, utan kan dessutom också minska risken för magomvridning.

Foderlabyrinter från Slo-Bowl, Outward Hound och Northmate är plastskålar med labyrintmönster för alla typer av hundmat eftersom skålarna är lätta att rengöra. Anti-hetsätningsskålar gör att hunden äter långsammare samtidigt som matstunden blir en rolig lekstund som aktiverar din hund mentalt. När din fyrbente vän vill åt sin mat behöver den använda nos, tunga och tassar för att leda sitt foder genom virrvarret av slingergångar.

Gör matstunden till en rolig, utmanande och hälsosam lekstund med aktiveringsspel från Nina Ottosson, StarMark, Rogz, Kong, The Company of Animals och Trixie. Perfekt för överviktiga hundar eftersom den utdragna utfodringstiden ger en längre mättnadskänsla, eller för hundar som hetsäter då det tar betydligt längre tid att äta. Hunden stimuleras med nosen, tungan och tassarna för att få fram maten. Vi erbjuder aktiveringsleksaker med olika nivåer av svårighet för att passa alla hundar.

Den rostfria kulan Portion Pacer lägger du i den vanliga matskålen. Eftersom kulan är delvis i vägen för maten hindrar den hunden från att hetsäta.

Foderaktivering passar också bra till hundar som är dåliga på att äta eller som lätt tröttnar på sin mat. Hunden får ofta bättre aptit av att jobba för sitt foder.

Visar 81 produkter på 3 sidor
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida