Mjuka Leksaker

Mjuka leksaker för hundar. Stort utbud och brett sortiment av hundleksaker med hög kvalitet för hundar och hundvalpar i butiken, online på nätet och hos veterinärkliniken.

Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa leksaker med pip utvecklade för olika livsstadier och aktivitetsnivåer. Här kan alla hundraser, stora som små, hitta sin personliga favorit. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för hund direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. Att hitta rätt sorts hundleksak är inte alltid lätt, för rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Promenader i all ära, men alla hundar och valpar behöver också få stimuleras mentalt. En hund vill få sin dagliga dos av både fysisk aktivitet och hjärngympa. Understimulerade hundar ger ofta sig själva uppdrag för att få utlopp för sin energi, som oftast inte uppskattas av oss hussar och mattar. Exempelvis tugga på skor, bli utåtagerande eller vara allmänt överaktiv.

Mental aktivering för hund kan vara att spåra i skogen, lära hunden och valpen nya tricks, lydnadsträning eller gömma godis, mat och leksaker. Hundleksaker är designade för att hunden ska kunna använda både hjärnan och kroppen tillsamman. Många av hundens leksaker är dessutom utformade för att användas tillsammans med husse eller matte, vilket stärker relationen och kontakten med din hund och valp.

Mjuka plyschleksaker med eller utan fyllning och pip är roliga och ofta uppskattade inslag i hundens leksakslåda. Välj mellan flera olika lurviga och söta leksaker till hunden som kombinerar härligt mjuk plysch med andra material som känns intressanta i munnen och välj mellan lekfullt lockande pipljud eller tysta leksaker.

Här kan vovven hitta sin personliga favorit. Gosiga leksaker i fantasifulla färger och former från Animal Instinct, Dog Life, GiGwi, HPP, Hyper Pet, Jokke, KW, Nobby, Pritax, Rogz, Spot och Trixie. Kong erbjuder gudomligt söta gosedjur till hunden som är något tåligare i sin typiska Kong-anda med detaljer i gummi och nylontyg. Kanske föredrar din hund naturtrogna plyschdjur från Hunter eller Party Pets.

För dig som inte tycker att pipande leksaker är särskilt rogivande, men ändå vill skämma bort din pälskling med sin favoritleksak finns ultraljudspip från All Four Paws som är tysta för oss människor men hundarna kan ändå njuta av pipande hundleksaker.

Det är bra att känna till att ingen hundleksak på marknaden är gjord för att hålla för alltid, då skulle hundens tänder ta skada istället. Men några sorter håller bättre än andra och vi hjälper dig gärna att välja om du behöver råd. Tänk också på att vissa hundleksaker inte bör lämnas med hunden utan tillsyn.

Visar 169 produkter på 6 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida