Bollar

Hund - Bollar för hundar. Stort utbud av hundbollar, gummibollar, repbollar, tennisbollar och brett sortiment av bollar med handtag och rep. Boll med hög kvalitet för hundar och hundvalpar finns i butiken, online på nätet och hos veterinärkliniken.

Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa hundleksaker och aktiveringsbollar utvecklade för olika livsstadier och aktivitetsnivåer. Här kan alla hundraser, stora som små, hitta sin personliga favoritboll. Här finns även extra tåliga leksaksbollar som även är hållbara bollar, som hunden inte så lätt kan ta sönder,Bollar hittar du här i olika former och färger. Men tänk på att ingen leksaksboll är helt oförstörbar. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för hund direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. Att hitta rätt sorts hundleksak är inte alltid lätt, för rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Promenader i all ära, men alla hundar och valpar behöver också få stimuleras mentalt. En hund vill få sin dagliga dos av både fysisk aktivitet och hjärngympa. Understimulerade hundar ger ofta sig själva uppdrag för att få utlopp för sin energi, som oftast inte uppskattas av oss hussar och mattar. Exempelvis tugga på skor, bli utåtagerande eller vara allmänt överaktiv.

Mental aktivering för hund kan vara att spåra i skogen, lära hunden och valpen nya tricks, lydnadsträning eller gömma godis, mat och leksaker. Hundleksaker är designade för att hunden ska kunna använda både hjärnan och kroppen tillsamman. Många av hundens leksaker är dessutom utformade för att användas tillsammans med husse eller matte, vilket stärker relationen och kontakten med din hund och valp.

Bollar finns i många olika storlekar, material, aktivitetsnivå och med eller utan kastrep. En storfavorit är tåliga bollarna med handtag från Julius K-9 som är populär vid brukshundsträning. Även Kong, Nobby och Starmark har kastvänliga hundbollar med rep.

Till apportlekar i vattnet passar flytande material som gummi och skumgummi, exempelvis Jolly Pets hållbara hundbollar. Eller varför inte skämma bort din pälskling med en automatisk bollkastare? Apportkanon från Petsafe. Tycker din hund det är roligt när bollen låter rekommenderar vi Hyper Pet visslande hundboll. Vinden viner genom håligheterna och gör den till en riktig visselboll. Är det istället mer lockande med lurvig päls finns Jokke och Pritax med kaninpäls.

Vill du kombinera nytta med nöje så erbjuder vi aktiveringsbollar från Kong, Karlie, Nobby, Starmark eller Rogz som går att fylla med hundens favoritgodis, torrfoder eller våtmat. All Four Paws erbjuder smarta kylande hundleksaker till varma sommardagar. För hundar som kräver tåligare bollar finns bland annat Boomer Ball. Till valpen med kliande tänder kan du till exempel skaffa en mjuk tygboll från Petstages eller en gummiboll med mjuka piggar från Trixie.

Det är bra att känna till att ingen hundleksak på marknaden är gjord för att hålla för alltid, då skulle hundens tänder ta skada istället. Men några sorter håller bättre än andra och vi hjälper dig gärna att välja om du behöver råd. Tänk också på att vissa hundleksaker inte bör lämnas med hunden utan tillsyn.

Visar 120 produkter på 4 sidor
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida