Hundtröjor & Fleecetröjor

Kläder och skyddande skor hundar och hundvalpar i butiken, online på nätet och hos veterinärkliniken.

Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa hundtäcken och hundskor för olika aktiviteter, behov och temperaturer till stora och små hundraser. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar hundtillbehör direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. För rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Hundkläder är så mycket mer än bara söta utstyrslar. Ett klädesplagg kan till exempel göra stor skillnad för hunden under uppvärmning och nervarvning vid ett fysiskt träningspass. I regn och kyligare väder blir hunden nerkyld snabbt efter en springtur eller jaktrunda. Att slänga på ett värmetäcke direkt när hunden stannar upp hjälper musklerna att svalna i lagom takt så att hunden slipper bli stel och öm. Kalla muskler och leder löper också större risk för sträckningar och skador vid exempelvis vinterlek.

En stickad hundtröja med mönster eller en enkel fleecetröja till hund kan användas både utomhus och inomhus för en småfrusen hund, eller varför inte under resan. Lager på lager är det gamla välkända knepet för att hålla värmen, och med en billig hundkofta eller fleecetröjan under hundtäcket blir det extra varmt. Tunnare stickade hundtröjor eller fleecejackor passar också till stora temperaturskillnader där hunden kan känna sig kall, exempelvis utomhus en kylig sommarkväll efter en väldigt varm dag. Då vill även tvåbenta plocka fram fleecejackan.

Back on Track nättäcke, hundtäcke i meshnät som tack vare det keramiska Back on Track-tyget håller din hund varm utan att överhettas genom att hundtröjan reflekterar hundens egen värme. Välgörande hundjacka med maximal andningseffekt. Hundjackorna kan användas under träning, efter bad eller som komplement under regntäcken eller värmetäcken. Hundjackan är lätt och smidig.

Fleecetröjor från Jacson av högsta kvalitet. Mjuk fleecejacka i softpilé till hundar och valpar. Värmetäcket är lagom till kyliga tillfällen och lätt frysande hundar. Dogman och Trixie erbjuder prisvärda hundkoftor med polokrage. Hundkoftan är lagom värmande till den lättfrusna hunden och värmer hunden lite extra under vintertäcket.

Thundershirt är en lugnande åtsittande hundtröja för stressade, nervösa, åksjuka eller skotträdda hundar. Thundershirt ger hunden ett mjukt, konstant tryck runt bog och bröstkorg vilket har en lugnande effekt på de flesta hundar när de är oroliga, rädda eller överstimulerade.

Visar 50 produkter på 2 sidor
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida