Hundtäcken & Regntäcken

Hund - Regntäcke och hundkläder. Skyddande regn och vattentäta täcken för hundar och hundvalpar i butiken, online på nätet och hos veterinärkliniken. Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa hundtäcken och regnkläder för olika aktiviteter, behov och temperaturer till stora och små hundraser.

Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar hundtillbehör direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. För rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Hundkläder är så mycket mer än bara söta utstyrslar. Ett klädesplagg kan till exempel göra stor skillnad för hunden under uppvärmning och nervarvning vid ett fysiskt träningspass. I regn och kyligare väder blir hunden nerkyld snabbt efter en springtur eller jaktrunda. Att slänga på ett värmetäcke direkt när hunden stannar upp hjälper musklerna att svalna i lagom takt så att hunden slipper bli stel och öm. Kalla muskler och leder löper också större risk för sträckningar och skador vid exempelvis vinterlek.

När du ska promenera med din hund i regn- och ruskväder kan det vara väldigt skönt med en hundjacka som håller hunden torr och varm. Regntäcken passar också bra som skydd till långhåriga hundar med mycket underull på vintern och regnrusk då det hindrar vatten från att komma ner till huden kyla ner hunden eller ge den våteksem men värmer heller inte hunden alltför mycket. Även korthåriga hundar klarar sig bra i många väder med enbart en regnjacka just på grund av att hunden håller sig torr, och torra hundar håller värmen bättre än blöta. Skulle det inte räcka så är lager på lager är det gamla välkända knepet för att hålla sig varm och med en tröja under regntäcket blir det extra varmt. Kanske Back on Track nättäcke eller Jacson fleecejacka.

Airy vest är ett ultralätt vintertäcke som är både vatten- och vindavisande med bra passform. Kort modell utformad för att passa hundar i rörelse och hålla hunden varm och torr genom att värma den viktiga bröstkorgen med hjärta och lungor. Vinterjackorna passar till flera olika säsonger som kall vår, kylig höst och mild vinter, samt är vändbar så du kan byta färg i ett trollslag.

Fodrade hundregnjackan från Back on Track håller din hund varm och torr i ur och skur. Tack vare det keramiska Back on Track-tyget som reflekterar hundens egen värme kan hunden behålla sin egen värme i vinterjackan utan att överhettas. Hundar som inte behöver ha värmetäcket fodrat kan välja Back on Tracks ofodrade regnjackor. Finns även i speciell taxmodell.

Buster Outdoor är ett härligt hundtäcke i softshell-material som andas och håller din hund varm och torr. Kopplet kan träs igenom blixtlåset på ryggen. Gustaf & Evita har lätta och smidiga hundjackor i skön vattenavvisande softshell i härliga färger utsmyckade med reflex. Vintertäcket finns även som taxtäcke. Insidan av hundtäcket är beklätt med mjuk anti-pilling fleece som ger en behagligt mjuk och värmande känsla.

Torrent Coat regnjackor från Hurtta Collection är högkvalitativa hundtäcken för dig som ställer krav på kvalitét, design och passform. Materialet Houndtex har ger bästa tänkbara skydd för hundar i vårt tuffa nordiska klimat. Med 3M reflexer. Summit värmetäcken och Ultimate Warmer vintertäcken är vattenavvisande och fodrade vilket skyddar mot både väte och kyla, samt hundjackan Chill Stopper i soft shell-material.

Jacson Pippi Marin regntäcke i galon utan stoppning för hundar är en tunn regnjacka utan foder som likt en traditionell regnkappa håller din hund torr i ur och skur. Trixie Chambéry tuff vattenavvisande vinterjacka i skinn med piléfoder av härligt mjuk fuskfårull för stilsäkra hundar.

Visar 115 produkter på 4 sidor
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida