Hundoveraller & Regnoveraller

Hund - Hundoverall och regnoverall för hundar online - Här finns vattentäta regnovelaller, vinteroveraller, skyddande operationsoverall, varma flecceoveraller för hundar. Overall finns för nästan alla hundraser i butiken och online. Heltäckande hundkläder med ben, värmande fodrade vinteroveraller, regnoveraller, fritidsoverall som skyddar din arbetande hund mot väta, smuts och kyla. Skyddande overaller som täcker stygnen på hundens magen på nykastrerade hundar och hundvalpar samma lager online med hemleverans i hela Sverige som i zoobutiken i Bromma. 

Overallerna för att skydda operationssår på hund finns inne på kliniken. Alla kläder, overaller i alla hundstorlekar finns att prova, köpa direkt i butiken, veterinärkliniken i Bromma, eller beställa online på nätet på Zoo.se för hemleverans samma dag i Stockholm. Under årets kallaste månader är det bra att köpa en hundoverall som täcker både mage, ben och ibland också tassar. Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa hundoveraller och heltäckande hundkläder för olika aktiviteter, behov och temperaturer till stora och små hundraser. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar hundtillbehör direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. För rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Hundkläder är så mycket mer än bara söta utstyrslar. Ett klädesplagg kan till exempel göra stor skillnad för hunden under uppvärmning och nervarvning vid ett fysiskt träningspass. I regn och kyligare väder blir hunden nerkyld snabbt efter en springtur eller jaktrunda. Att slänga på ett värmetäcke direkt när hunden stannar upp hjälper musklerna att svalna i lagom takt så att hunden slipper bli stel och öm. Kalla muskler och leder löper också större risk för sträckningar och skador vid exempelvis vinterlek.

När du ska promenera med din hund i regn- och ruskväder kan det vara väldigt skönt med en hundjacka eller hundoverall som håller hunden torr och varm. Regntäcken och regnoveraller passar också bra som skydd till långhåriga hundar med mycket underull på vintern och regnrusk då det hindrar vatten från att komma ner till huden kyla ner hunden eller ge den våteksem men värmer heller inte hunden alltför mycket.

Även korthåriga hundar klarar sig bra i många väder med enbart en regnjacka eller allvädersoverall just på grund av att hunden håller sig torr, och torra hundar håller värmen bättre än blöta. Skulle det inte räcka så är lager på lager är det gamla välkända knepet för att hålla sig varm och med en tröja under regntäcket eller hundoverallen blir det extra varmt. Kanske Back on Track nättäcke eller Jacson fleecejacka.

Hurtta Slush Combat Suit friluftsoverall med långa ben skyddar hundens päls på magen och benen från snö, vägsalt och smuts samt minskar uppkomsten av obekväma snöbollar och isklumpar.

Allvädersoverallen från Hurtta Collection är tillverkad i ett högklassigt friluftstyg med Houndtex-membran som andas. Produktens syfte är att värna om hundens päls och hud utomhus, speciellt långhåriga hundar, och ger ett effektivt skydd mot bland annat snö, regn, smuts och lera. Vilket i sin tur minskar tvättbehovet och antalet onödiga tvättar av hunden under blöta och slaskiga utomhusperioder på hösten, vintern och våren. Regnoverallen skyddar även stadshundar mot orenheter från trafiken.

Visar 14 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida