Hundluckor & Hunddörrar

Säker utevistelse för hundar och hundvalpar i butiken, online på nätet och hos veterinärkliniken. Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa hundluckor och hunddörrar för olika hundraser.

Tänk på säkerheten i första hand. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för hund direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. Att hitta rätt sorts hundtillbehör är inte alltid lätt, för rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Gör hundens värld större. Med en hundlucka eller hunddörr kan din hund själv välja när den ska gå in och ut. Du slipper att passa dörren om din lilla hund vill gå ut i trädgården eller hundgården. Kanske har hunden en eget hundrum där den kan ha sina skålar och leksaker ifred, eller behöver vovven hållas ifrån kattlådan?

Staywell PetPorte Microchip släpper bara in dina hundar. Den smarta hundluckan öppnar sig bara för hundarna som bor i huset. Luckan läser av hundens chipmärkning och håller alltså främmande djur på rätt sida om dörren. Halsband behövs inte.

Hunddörren är enkel att montera och programmera, är eldriven och du bestämmer själv vilka hundar och katter som är tillåtna. Du kan välja att låsa luckan när du inte vill att hunden ska kunna använda den. Magnetisk stängning hindrar luckan från att blåsa upp.

Staywell magnetstyrda och vanliga hunddörrar finns med fyrvägslås som kan ställas till låta hunden gå ut och in som den vill, bara låta hunden komma in, bara låta hunden komma ut eller stänga luckan helt. För att passa just ditt och din hunds behov.

Alla luckorna kan monteras i dörrar, glasrutor eller väggar. För att magnetluckan ska öppnas måste hunden ha ett halsband med magnetnyckel. Detta är väldigt praktiskt, då det innebär att oinbjudna gäster inte kommer in i ditt hem. Nyckel och halsband medföljer.

SureFlap Microchip Kattlucka för katter och små hundar som bara dina egna husdjur kommer igenom och utan att behöva hålla reda på ett halsband. Sure Flap läser helt enkelt av hundens microchip och släpper bara in hundar vars ID-märkning du programmerat hunddörren att tillåta.

Du monterar och programmerar luckan utan problem, batteridriven för att du ska slippa krångel med sladdar och varnar när batterierna börjar ta slut. Luckan kan monteras på alla sorters dörrar.

Visar 27 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida