Avvisning Anvisning Utomhus

Säker utevistelse för hundar och hundvalpar i butiken, online på nätet och hos veterinärkliniken. Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa avvisnings- och anvisningstillbehör för olika behov.

Tänk på säkerheten i första hand. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för hund direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. Att hitta rätt sorts hundtillbehör är inte alltid lätt, för rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

The Company of Animals dressyrspray. Högt pysljud som avbryter oönskade beteenden, som exempelvis korrigerar hundar som hoppar. Helt ofarligt ljud för hunden. Pet Corrector Dressyrspray är ett träningshjälpmedel för att korrigera beteende hos både hund och katt. Många djur, som exempelvis ormar, använder ett väsande ljud för att skrämma bort inkräktare. Detta har en god effekt på våra hundars instinkt och de förstår varningen. Pet Corrector imiterar detta naturliga varningsläte genom att släppa ifrån sig en dust av luft.

Vapet Get Off Cat and Dog Repellent avskräckande citrus gelé att använda utomhus som skyddar, förhindrar och hjälper till att få bukt på revirmarkering i trädgården från katter och hundar eller grävande i rabatterna. Finns också som smidig avvisningsspray som kan användas till dörröppningar, mattor, möbeltyger, utomhus på uteplatser, terasser och grindstolpar.

Skällande är ett naturligt beteende för alla hundar. Ibland blir dock en skällande hund ett problem för dess ägare. En ansvarsfull hundägare låter inte hunden bli besvärande för andra. Ett kroniskt skällande gör att både hunden och ägaren riskerar att få ta emot klagomål från störda grannar. Varje hund behöver olika lång tid på sig att lära sig kontrollera sitt besvärliga skällande.

Petsafe antiskallhalsband finns med obehagligt men harmlöst ultraljud, vibration eller spraydusch. Sprayhalsband som sprayar hundens nos med en lätt dusch när den skäller bryter skallbeteendet och hjälper dig att träna bort oönskat skällande. Finns med eller utan fjärrkontroll och refillspray med citrondoft eller neutral köpes separat.

Om din egen eller grannens hund gör dig galen med sitt skällande ute på tomten kan du använda Petsafe Outdoor Bark Control Ultrasonic som ser ut som en vanlig fågelholk och kan fästas på exempelvis ett träd, staket eller helt fristående (på max 1,5 meters höjd).

Antiskällhalsband med vibration kan korrigera störande skällande hundar med en vibrerande överraskning. Fjärrstyrda vibrationshalsband kan även tränas in på låg styrka till döva och hörselskadade hundar till något positivt och användas som till exempel inkallningssignal.

Träningshjälpmedel är precis vad det heter; hjälpmedel för träning. Det finns inga quick fix och magiska medel, vill du ha ett bestående resultat krävs det massor av träning.

Visar 11 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida