Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

JBL Semesterfoder - Guldfisk & Slöjstjärt

JBL Holiday Red Complete Holiday Food for Goldfish

Semsterfoder för 1-3 guldfiskar i 4-6 dagar. Komplett semestermat för guldfiskar. Bekväm utfodring av guldfisk under semestern. Näringsrik och lätt att smälta. JBL Holiday Red Complete Holiday Food for Goldfish. Läs mer
49 kr 2 882,35 kr/kg (16,33 kr/st) Rek.pris 60 kr
49 kr

JBL Holiday Red för kallvattenfisk

Foder med lång hållbarhet som är specialanpassat för fisk i kallvatten, så som guldfisk. Guldfisk och Slöjstjärt och annan kallvatten fisk behöver inte lika höga proteinnivåer i sitt foder som annan akvariefisk som har en snabbare ämnesomsättning. JBL har därför utvecklat ett specialanpassat semester-foder för denna fisksort.

Förpackningen innehåller tre foderblock där maten är inkapslad i kalciumsulfat, som inte avger några skadliga ämnen på växter eller mikroorganismer i ditt akvarium. Ett matblock kan föda 1-3 guldfiskar i mellan 4-6 dagar.

Råprotein (43,0 %)

Råfett (8,3 %)

Växttråd (1,9 %)

Råaska (8,1 %)

Innehåll: fisk och fiskbiprodukter, spannmål blötdjur och kräftdjur vegetabiliska biprodukter, vegetabilier, vegetabiliska proteiner, jäst, ägg och äggprodukter, alger, antioxidanter (naturligt E306), färgämnen (E161j, E172) och Vitaminer (A, D3, E, C och Inosite).

 

 

 

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här