Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

Hill's Prescription Diet Feline 12-p Våtfoder Kattmat Njurar

Hills Prescription Diet Feline k/d Kidney Care Salmon Pouch - Wet Cat Food

Våtfoder med lax för vuxna katter med njurproblem. Veterinärfoder Hills katt k/d Renal Health dietfoder med lax för njursjuka katter, bromsar sjukdomsförloppet & fodret förbättra livskvaliten & förlänger livet avsevärt. Hills Prescription Diet Feline k/d Renal Health ges på rekommendation av veterinär. Läs mer
19 kr 223,53 kr/kg Rek.pris 19 kr
225 kr 220,59 kr/kg 18,75 kr/st Rek.pris 228 kr
Bäst deal
799 kr 195,83 kr/kg 16,65 kr/st Rek.pris 912 kr
19 kr

Hill's Feline k/d Tender Chunks in Gravy with Salmon 12x85g - Njursjukdom

Hills Feline Kidney Care hjälper till att förlänga livet och förbättra livskvaliteten avsevärt hos katter genom att hjälpa till att bromsa sjukdomsförloppet och minska sjukdomstecknen. 

Hills Prescription Dietf Feline k / d pouch Salmon har kontrollerade nivåer av högkvalitativa proteiner för att förhindra att giftiga slaggprodukter orsakar obehag. Med extra omega 3 fettsyror från fiskolja som hjälper till att förbättra blodflödet till njurarna. Fodret hjälper till att neutralisera fria radikaler eftersom det innehåller höga nivåer av antioxidanter.

Antal: 12st

Mängd per pouch: 85 gram 

Smak: LAx

Huvudområde:  Fodret har kontrollerade mängder fosfor och låg halter av natrium för att stödja njurfunktionen och hjärtfunktionen. Hills K/D har en speciellt fraamtagen teknik Enhanced Appetite Trigger (E.A.T.)™ Technologi för att stimulera aptit hos katter med njursjukdomar. Detta resulterar till upp till 35% högre kaloriintag än andra njurfoder på marknaden. Torrfodret har en förbättrad aminosyreprofil vilket stödjer kattens naturliga förmåga att bygga muskler.

Användningsområde: Hjälpa till att hantera katter med njursjukdommar, hjärtproblem, uraturinsten och cystinurinsten.

Rekommenderas inte vid: kattungar, däktiga katter, digivande katter,

Tala med din veterinär för mer information och rådgivning om vad som är bäst för din hund eller katt.Kombinera torrfoder och våtmat

 

 

Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här