Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Hikari Central & Sydamerikanskaciklider

Hikari Cichlid Gold

Huvudfoder för sydamerikanska & centralamerikanska ciklider. Hikari Ciklid Gold Ciklidfoder innehåller naturliga färgämnen för starkare & klarare färger. Hikari Ciklid Gold pelletsfoder till alla centralamerikanska & sydamerikanska ciklider. Finns i tre olika Läs mer
Bäst deal
119 kr 476 kr/kg Rek.pris 131 kr
119 kr 476 kr/kg Rek.pris 131 kr
119 kr 476 kr/kg Rek.pris 131 kr
119 kr

Hikari Cichlid Gold - Pellets till Ciklider

Ett färgstärkande fullfoder för alla typer av ciklider och större tropiska fiskar. Ett huvudfoder för daglig användning berikat med näringsämnen som stärker och tar fram din fisks naturliga färger. Fodret är utmärkt för fiskar som behöver högre halter av stärkande protein. Hikari Ciklid Mini främjar en sund tillväxt samt en hälsosam mag- och tarm funktion som optimerar fiskens näringsupptag. Genom att använda den senaste tekniken kan Hikari ciklid gold erbjuda högsta kavlitet av karotenoider i sitt foder.  Hikari cichlid gold har hög halter av stabiliserad C-vitamin som ökar motståndskraften mot stress och infektionssjukdomar. Pelletset är flytande och löses inte upp eller grumlar akvarievattnet.

Mata två till tre gånger om dagen den mängd din fiskar äter upp på ett par minuter. Tänk på att inte mata för mycket, utan ta bort mat som inte blir uppäten.

Analys: Råprotein min. 40%, Råfett min. 4%, Växttråd max. 4%, Fukt max. 9%, Råaska max. 12%

Storlek på pellets: De som skilljer Hikari Cichlid Gold Mini, Medium och Large är endast kulornas storlek.

Mängd: 250 gram

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här