Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Halti Skonsam Hundgrimma

Halti Optifit Headcollar

Nosgrimma för hund - Halti mycket effektiv, vadderad & skonsam grimma för starka hundar som inte lärt sig gå fint i koppel. Haltigrimman lär inte hunden att gå fint, det krävs fortfarande träning. Halti Optifit Nosgrimma som man kan använda för att få bättre kontroll på sin hund. Läs mer
219 kr Rek.pris 269 kr
249 kr Rek.pris 269 kr
249 kr Rek.pris 269 kr
219 kr

Halti Optifit Headcollar - Nosgrimma

Träningssele med nosgrimma för hundar som har en tendens att dra mycket kopplet. Nosgrimman är speciellt konstruerad för att kombinera maximal kontroll på hunden med god komfort utan att det skaver eller gör ont för hunden. Det är inga metalldelar i kontakt med hundens hud, och kontrollpunkten sitter gott om nosen och långt ifrån ögonen.

En särskild funktion som inte finns hos andra liknande halsband/grimmor är den speciella on-off stängningsfunktionen som håller hundens käkar stängda eller öppna allt efter behov. Halti nosgrimma gör träning och beteendereglering av hundar mer praktisk och säker. Den kan användas på flera sätt antingen som passivt stöd – hindrar helt enkelt hunden från att dra – eller som aktivt stöd i träningssituationer. Justerbart spänne under hundens mun gör att denna nosgrimma är speciellt användbar eftersom det därmed också passar mindre hundar. Reflexband på sidorna ökar synligheten i mörker.

Storleksguide:

Small: Westie, Jack Russell, Yorkie, Border Terrier

Medium: Labrador, Schäfer, Boxer, Dobermann, Retriever

Large: Rottweiler, Grand danois, Newfoundland

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här