Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Gustaf och Evita Hundtäcke Fodrat - Värmetäcke Hund

G&E Hundtäcke/Värmetäcke Fleecefoder Svart

Svart värmetäcke, lätta hundkläder med värmande fleecefoder för de allra minsta hundarna. Gustaf & Evitas magplatta är justerbar & täcket har reflex. Hundtäcket andas är vattenavvisande & har bra vindmotstånd. Regntäcket i svart med fleecefoder kan tvättas i maskin 30 grader. G&E Värmetäcke Svart Fleecefoder Läs mer
299 kr Rek.pris 349 kr

Gustaf & Evita Fleecefodrat täcke för små hundar

Gustaf & Evita’s vinterjacka ger din hund utmärkt skydd mot kyla, regn och rusk. Passformen är väl genomtänkt för att behaga en hund av mindre storlek.
Även din hunds mage skyddas då vintertäcket är utrustat med en magplatta som fästs med kardborreband över hundens rygg. Materialet är både värmeisolerande, vattenavvisande och vindtätt samtidigt som det andas.

Yttertyget är gjort av ett prasselfritt material för bästa komfort. Insidan av hundtäcket är beklätt med mjuk anti-pilling fleece som ger en behagligt mjuk och värmande känsla. För att garantera din hunds säkerhet i mörkret är jackan klädd med 3M reflexer som syns väl på långt håll.

Gustaf & Evitas hundtäcke är speciellt utformat för små hundar och säljs därför hos oss enbart i storlekarna 20,25,30 och 35 cm.

Täcket går utmärkt att tvätta i 30 grader, men bör ej torktumlas. 

Gustaf & Evita Storleksguide:

Storlek

20 Chihuahua, Rysk toy terrier

25 Yorkshire terrier, Dvärg pincher

30 Malteser, Dvärg Pudel

35 Jack russel, Dvärg Snauzer

40 Cocker spaniel, Drever

45 Grå hund, Springer spaniel

50 Kungs Pudel, Flat coat retriver

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här