Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

Gustaf och Evita Hundtäcke Små Hundar

G&E Regntäcke Svart Beigeruta

Svart med beigerutafoder, lätta värmande sköna hundkläder för de allra minsta hundarna. Gustaf & Evitas magplatta är justerbar med kardborreband & har reflex. Hundtäcket andas är vattenavvisande & har bra vindmotstånd. Hundtäcket & Regntäcket kan tvättas i maskin 30 grader. G&E Regntäcke Svart Beigeruta Läs mer
259 kr Rek.pris 349 kr
279 kr Rek.pris 349 kr
299 kr Rek.pris 349 kr
299 kr Rek.pris 369 kr
259 kr

Gustaf & Evita Hundkläder för små hundar

Gustaf & Evita’s hundjacka ger din hund utmärkt skydd mot regn och rusk. Passformen är väl genomtänkt för att behaga en hund av mindre storlek.
Även din hunds mage skyddas mot smuts och väta då täcket är utrustat med en magplatta som fästs med kardborreband över hundens rygg. Materialet är både vattenavvisande och vindtätt samtidigt som det andas.

Yttertyget är gjort av ett prasselfritt material för bästa komfort. Insidan är beklädd med ett mjukt tunt foder som ger din hund en behaglig känsla. För att garantera din hunds säkerhet i mörkret är jackan klädd med 3M reflexer som syns väl på långt håll.

Gustaf & Evitas hundtäcke är speciellt utformat för små hundar och säljs därför hos oss enbart i storlekarna 20,25,30 och 35 cm.

Täcket går utmärkt att tvätta i 30 grader, men bör ej torktumlas.

Gustaf & Evita Storleksguide:

Storlek

20 Chihuahua, Rysk toy terrier

25 Yorkshire terrier, Dvärg pincher

30 Malteser, Dvärg Pudel

35 Jack russel, Dvärg Snauzer

40 Cocker spaniel, Drever

45 Grå hund, Springer spaniel

50 Kungs Pudel, Flat coat retriver

 

 

Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här