Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Gustaf och Evita Hundtäcke Små Hundar - Värmetäcke

G&E Softshelltäcke/Hundtäcke Svart

Svart lätt & smidiga hundkläder i skön softshell. Med magplatta så att hunden inte blir kall om magen. Softshelltäcke Black, Svart Hundtäcke fästs med kardborrband runt magen. Gustaf & Evitas Softshelltäcke till små hundar finns i svart & börjar på storlek 20cm. G&E Softshelltäcke Svart Läs mer
229 kr Rek.pris 245 kr
229 kr Rek.pris 255 kr
239 kr Rek.pris 265 kr
249 kr Rek.pris 285 kr
259 kr Rek.pris 295 kr
229 kr

Gustaf & Evita Hundkläder för Små hundar

Hundjacka i soft-shellmaterial ger utmärkt skydd mot regn och rusk under vår och höst. Även din hunds mage skyddas mot smuts och väta då täcket är utrustat med en magplatta som fästs med kardborreband över hundens rygg. Soft-shell är vattenavvisande och vindtätt samtidigt som det är andingsaktivt och filtrerar bort fukt. Täckets lättviktsmaterial formar sig efter hundens kropp, därav behövs inga bensnören.

Insidan av hundtäcket är beklätt med mjuk anti-pilling fleece som ger en behagligt mjuk och värmande känsla. Bägge sidor av täcket är försedda med 3M reflexer som syns på långt håll i mörker. På ryggen finns också en liten öppning för att fästa kopplet i din hunds sele.

Gustaf & Evitas soft-shelltäcke är speciellt utformat för små hundar och säljs därför hos oss enbart i storlekarna 20,25,30, 35 och 40 cm.

Täcket går utmärkt att tvätta i 60 grader, men bör ej torktumlas.

Observera att täcket finns i specialsydd variant för Mops eller Fransk Bulldog samt Tax!

Färg: Svart

Tänk på att alla hunder är individer och kommer i olika storlekar. Mät hunden innan du beställer täcket så att du får rätt passform hem.

 Storlek Hundras
20 Chihuahua, Rysk toy terrier
25 Yorkshire terrier, Dvärg pincher
30 Malteser, Dvärg Pudel
35 Jack russel, Dvärgschnauzer
40 Cocker spaniel, Drever

 

 

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här