Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Gustaf och Evita Hundtäcke Små Hundar - Värmetäcke

G&E Softshelltäcke/Hundtäcke Blå

Blå lätta & smidiga hundkläder i softshell som börjar på hund storlek 20cm. Gustaf & Evitas Softshelltäcke till mycket små hundar med magplatta så att den lilla hunden inte blir kall om magen. Softshelltäcke blue blått hundtäcket fästs med kardborrband runt magen. G&E Softshelltäcke Blå Läs mer
199 kr Rek.pris 239 kr

Gustaf & Evita Hundkläder för små hundar

Hundjacka i softshell material ger utmärkt skydd mot regn och rusk under vår och höst. Även din hunds mage skyddas mot smuts och väta då täcket är utrustat med en magplatta som fästs med kardborreband över hundens rygg. Softshell är vattenavvisande och vindtätt samtidigt som det är andningsaktivt och filtrerar bort fukt. Täckets lättviktsmaterial formar sig efter hundens kropp, därav behövs inga bensnören.

Insidan av hundtäcket är beklätt med mjuk anti-pilling fleece som ger en behagligt mjuk och värmande känsla. Bägge sidor av täcket är försedda med 3M reflexer som syns på långt håll i mörker. På ryggen finns också en liten öppning för att fästa kopplet i din hunds sele.

Gustaf & Evitas softshelltäcke är speciellt utformat för små hundar och säljs därför hos oss enbart i storlekarna 20,25,30, 35 och 40 cm.

Täcket går utmärkt att tvätta i 60 grader, men bör ej torktumlas.

Observera att täcket finns i specialsydd variant för Mops eller Fransk Bulldog samt Tax!

Färg: Blå

Gustaf & Evita Storleksguide:

Storlek

20 Chihuahua, Rysk toy terrier

25 Yorkshire terrier, Dvärg pincher

30 Malteser, Dvärg Pudel

35 Jack russel, Dvärg Snauzer

40 Cocker spaniel, Drever

45 Grå hund, Springer spaniel

50 Kungs Pudel, Flat coat retriver

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här