Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Northmate Aktiverande Utfodring av Hunden

Northmate Green Slow Dog Feeder

Green förlänger tiden då hundens äter, vilket har visat sig minska risken för kräkningar, gas, rapningar & även minska risken för magomvridning en potentiellt dödlig sjukdom för hundar. Green hundfoder aktivering resulterar i en gladare & friskare hund. Läs mer
279 kr Rek.pris 339 kr
329 kr Rek.pris 399 kr
279 kr

Northmate Green Slow Dog Feeder Aktiveringsmatskål

NorthMate´s matskålar eller aktiveringsplattor är perfekta för katter och hundar som kastar i sig maten för fort. NorthMate´s produkter står för kvalité och häftig design. CATCH skålen är för katter och GREEN matskålen är för hundar. NorthMate`s aktiveringsplattor är både kul och praktiska! GREEN & CATCH Aktiveringsplattor gör att hunden och katten äter långsammare samtidigt som den aktiveras. Northmate Green och Catch är aktiveringsleksak och matskål i ett. Häll hunden eller kattens foder över plattan och låt sedan djuren klura ut hur den med hjälp av tassar och tunga ska få i sig maten. Perfekt för överviktiga hundar och katter eller för djur som hetsäter då det tar betydligt längre tid att äta ur Greenskålen och Catchskålen

Modell Large:

Aktivitetsspelet Slow dog feeder är tillverkad av hårt plast och perfekt för din hetsätande hund. Spelet väger 728 gram och består av 43st mjukt rundade ”grässtrån”. Passar både blött foder, torrfoder och vatten (ca 0,4liter). Hunden stimuleras med nos och tassar för att få fram maten. Denna produkt förhindrar hetsätande och är både rolig och utmanande för din hund. Storlek 40x29x5-10cm-

Modell Mini:

Spelet Mini väger 400 gram och består av 32st mjukt rundade ”grässtrån”. Passar både blött foder, torrfoder och vatten (ca 0,25liter). Hunden stimuleras med nos och tassar för att få fram maten. Denna produkt förhindrar hetsätande och är både rolig och utmanande för din hund. Storlek 29 x 22,5 x 1,5-5,5cm.

Färg: Grön

"Hur ofta har jag köpt dyra leksaker för mina hundar bara för att upptäcka, återigen, att inget kan jämföras med pjäsen lös när vi går en promenad i våra kvarter med sina gräsmattor, diken och mouseholes.

Mina hundar vill utmanas och stimuleras och den viktigaste ingrediensen av utmärkta spel är jakten på mat med sina näsor och tassar.

Jakten stimulerar deras nyfikenhet och äventyrslusta. Med hjälp av deras näsor och tassar, kommer hundens mest grundläggande sinnen stimuleras och när de hittar och äter maten, de är bara njuter sitt pris.

GREEN har utvecklats med alla dessa faktorer i åtanke, och mina hundar älskar det redan. Naturligtvis kan det inte ersätta en promenad utanför, men det är underbart att kunna fortsätta spela och jakt när vi kommer hem. "

"Små hundraser och valpar har sin ringa storlek gemensamt och därför NORTHMATE lanserar nu GREEN mini som en ny, liten version av den ursprungliga GRÖN .

GREEN mini är en interaktiv feeder precis som originalet GRÖN och återigen huvudfokus är att minska risken för att svälja och svälla.

De flesta hundar kan äta mycket mer och mycket snabbare än vad som är hälsosamt. Detta beteende drivs av instinkter och vi kontrollerar det genom att dosera varje del av mat.

För att få en frisk hund är det emellertid lika viktigt att kontrollera hastigheten på konsumtion. Detta görs genom att försvåra tillgången till mat.

GRÖN mini vårar tillgången till mat - men det döljer inte det. När hundar söker och jagar efter mat i naturen varje hinder blir en aktiv del av spelet. Skogen gör motsatsen till att gömma bytet - det är faktiskt styra hunden längs en bana gjord av dofter och ljud "

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här