Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Tropical Marine Fryst Fiskfoder Dafnier

Tropical Marine Gamma Slice Daphnia Flat Pack

Litet vattenlevande djur för både söt & saltvatten, fungerar även till vissa planktonätande djur. Fiskmat för akvarium med större yngel, tetror & dvärgciklider. Frysta Dafnier Tropic Marine Gamma Daphnia av högsta kvalitet, snabbt packade, förseglade & fryst. Läs mer
89 kr 356 kr/kg Rek.pris 99 kr

Tropical Marine Gamma Slice Daphnia Frysfoder

Frysta Dafnier

Gamma Slice Daphnia består av vattenloppor som via Tropical Marine:s noggranna processer gör sig ett högkvalitativt fiskfoder.
Det frysta fodret har behandlats med gammavågor, vilket tar bort alla bakterier samt möjliga parasiter.
Detta i kombination med snabb packetering samt frysning gör frysfodret 100% säkert för fiskar att äta, och kan simpelt förvaras i frysen.
Detta foder lämpar sig bäst för yngel, tetror, dvärgciklider i både söt & saltvatten, samt vissa planktonätande djur.

Storlek: 250g

Observera!

Vid hemleverans av fryst foder från Zoo.se tillkommer ett frakttillägg på 199 kr som avser en specialanpassad fryslåda med kolsyreis för att dina frysvaror ska komma fram till dig med så bibehållen frystemperatur som möjligt.

Vi kan antingen skicka dina frysvaror med hemleverans eller expressleverans inom Stockholmsområdet. Optimalt fraktalternativ är expressleverans samma dag inom Stockholmsområdet där leveransen sker samma dag som beställningen görs, förutsatt att alla beställda produkter finns i lager den dagen. Hemleverans av frysfoder kommer till din dörr inom 48 timmar från att paketet har skickats från Zoo.se. Fryst foder med hemleverans skickas endast måndag-onsdag för att minska risken att produkten hamnar på transportörens terminal över helgen.

För störst chans att beställningen ska hålla sig fryst bör du beställa minst 10 kg av fryst katt- och hundfoder eller minst 1 kg av fryst reptil- och fiskfoder. För mindre beställningar måste frysvarorna hämtas i butiken Zoo.se i Bromma Blocks, välj då ’Hämta i butik’ som fraktsätt. Vi kan tyvärr inte garantera att frysta produkter håller sig helt genomfrysta annat än vid expressleverans samma dag inom Stockholmsområdet. Foder som fortfarande är fryst i mitten vid leverans kan frysas igen utan att det påverkar kvaliteten.

Vi kan tyvärr inte skicka frysvaror med lantbrevbärare då det innebär längre leveranstid och stor risk att fodret hinner tina innan det kommit fram. Om du lägger en beställning trots att du har lantbrevbärare så ansvarar du för risken att varorna tinar. För att se om du har lantbrevbärare, läs PostNords ’undantagslista för expresspaket’.

När du handlar frysta produkter i zoobutiken i Bromma Blocks kan du köpa till en fryslåda med kolsyreis för 99 kr. Det kan vara bra vid lång resväg hem, varma dagar eller om fodret inte kommer läggas i frysen inom kort tid. Väljer du att hämta dina frysvaror i butiken utan fryslåda och kolsyreis tillkommer självklart inget frakttillägg.

Notera att vi inte kan ta frysfoder i retur.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här