Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Tropical Marine Fryst Fiskfoder Hackade Räkor

Tropical Marine Gamma Chopped Prawn Blister Pack

Hackade i behändiga bitar vilket möjliggör utfodringa av flera arter akvariefiskar för söt-& saltvatten. Frysta hackade Räkor för akvarium. Fiskmaten från Tropical Marine är ett Gamma Chopped Prawn är av högsta kvalitet, fodret är snabbt förseglade & fryst. Läs mer
49 kr 515,79 kr/kg (2,45 kr/st) Rek.pris 60 kr

Tropical Marine Gamma Blister Chopped Prawn

Fryst Hackande Räkor 95 g

Detta är foder bestående av hackade räkor av högsta kvalitet från Tropical Marine, som är omtyckt av saltvattensfiskar. Fodret består av frysta räkor som är finhackade, snabbt packade, förseglade och fryst, allt för att ge ett foder av högsta kvalitet. Denna typ av foder är den enda mat som används av det tropiska Havscentrets fyra fiskhållande anläggningar. Dessa hackade räkor kan användas som foder till både saltvattensfiskar och ciklider.

Tropical Marines foder med innehåller 100 % naturliga produkter och det stora utbudet gör att enskilda fiskarter kan få en balanserad och varierad kost. Förpackningen tillåter att en kub med foder packas upp per gång, medan resterande fodret är kvar innesluten i sina separata små foderbubblor. Ett snabbt, bekvämt och hygieniskt sätt att kunna utfodra din fisk. Foderräkorna utsätts även för gammastrålning, för att helt eliminera risken att skadliga parasiter eller bakterier ska komma in i ditt akvarium. Denna behandling gör även att det är säkert att lagra fodret i din egen frys

Observera!

Vid hemleverans av fryst foder från Zoo.se tillkommer ett frakttillägg på 199 kr som avser en specialanpassad fryslåda med kolsyreis för att dina frysvaror ska komma fram till dig med så bibehållen frystemperatur som möjligt.

Vi kan antingen skicka dina frysvaror med hemleverans eller expressleverans inom Stockholmsområdet. Optimalt fraktalternativ är expressleverans samma dag inom Stockholmsområdet där leveransen sker samma dag som beställningen görs, förutsatt att alla beställda produkter finns i lager den dagen. Hemleverans av frysfoder kommer till din dörr inom 48 timmar från att paketet har skickats från Zoo.se. Fryst foder med hemleverans skickas endast måndag-onsdag för att minska risken att produkten hamnar på transportörens terminal över helgen.

För störst chans att beställningen ska hålla sig fryst bör du beställa minst 10 kg av fryst katt- och hundfoder eller minst 1 kg av fryst reptil- och fiskfoder. För mindre beställningar måste frysvarorna hämtas i butiken Zoo.se i Bromma Blocks, välj då ’Hämta i butik’ som fraktsätt. Vi kan tyvärr inte garantera att frysta produkter håller sig helt genomfrysta annat än vid expressleverans samma dag inom Stockholmsområdet. Foder som fortfarande är fryst i mitten vid leverans kan frysas igen utan att det påverkar kvaliteten.

Vi kan tyvärr inte skicka frysvaror med lantbrevbärare då det innebär längre leveranstid och stor risk att fodret hinner tina innan det kommit fram. Om du lägger en beställning trots att du har lantbrevbärare så ansvarar du för risken att varorna tinar. För att se om du har lantbrevbärare, läs PostNords ’undantagslista för expresspaket’.

När du handlar frysta produkter i zoobutiken i Bromma Blocks kan du köpa till en fryslåda med kolsyreis för 99 kr. Det kan vara bra vid lång resväg hem, varma dagar eller om fodret inte kommer läggas i frysen inom kort tid. Väljer du att hämta dina frysvaror i butiken utan fryslåda och kolsyreis tillkommer självklart inget frakttillägg.

Notera att vi inte kan ta frysfoder i retur.

                      .

 

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här