Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Synergy Labs Bitterspray Hund, Katt, Fågel & Smådjur

Fooey Ultra-Bitter Spray

Utmärkt mot tugg eller slickande på otillåtna saker. Extremt besk smak som kommer från grapefruktskal och örter. Fooey är helt naturlig och motverkar olika destruktiva beteenden som gnagande, tuggande och slickande den är helt ofarlig. Läs mer
129 kr 645 kr/kg Rek.pris 170 kr
129 kr

Fooey Ultra-Bitter Spray - Bitterspray för Hund, Katt, Fågel och smådjur

Bitterspray mot olika destruktiva beteenden som gnagande, tugg eller slickande på otillåtna saker. Besk smak från grapefruktskal och örter. Fooey innehåller bara naturliga ingredienser och är helt ofarlig.

Synergy Labs Fooey Ultra-Bitter Spray bitterspray är en avvisande produkt med enbart naturliga ingredienser, utan alkohol. För att stoppa farligt och destruktivt beteende som gnagande, tugg eller slickande på otillåtna saker.

Djur i alla åldrar kan tycka det är spännande att smaka på sådant som är otillåtet eller till och med farligt. Upptäcker du dessa beteenden hos ditt djur kan Fooey Ultra-Bitter Spray vara ett bra val. Den extremt beska smaken utvinns från grapefruktskal och örter vilket betyder att fysprayen inte är farlig för ditt djur. Däremot är den väldigt motbjudande för såväl hundar som för katter, hästar, illrar, kaniner och fåglar. Med några puffar förvandlar du det förbjudna och potentiellt farliga till något äckligt och motbjudande.

Synergy Labs Fooey Ultra-Bitter Spray bitterspray fungerar att använda på möbler, väggar, sladdar/ledningar, skor, kläder, staket, stall/spiltor, skadliga växter, bandage och kan dessutom vid behov appliceras på ditt husdjurs päls. Avger inte någon obehaglig lukt.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här