Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Ferplast Stor Hamsterbur m. Inredning & Rör

Ferplast Duna Fun Large

Duna Fun Large från Ferplast är en stor hamsterbur. Duna Fun Large rymliga bur består av tre nivåer, inklusive ett hus, stegar, vattenflaska, ett hjul & hamsterrör, viktiga tillbehör för att se din lilla hamster har en rolig & bra ventilerad smådjursbur. Läs mer
1 295 kr Rek.pris 1 399 kr
1 295 kr

Ferplast Duna Fun Large - Hamsterbur med 3 våningar som passar perfekt till en hamster

 

Populär bur med stort utrymme och god ventilation som innehåller alla nödvändiga tillbehör för att se till att din gnagare har ett roligt hem. 

Denna hamsterbur från Ferplast har 3 våningar som illfredsställer din hamsters behov. På den översta våningen finns ett hus där hamstern kan sova och återhämta sig. En stege leder ner till den andra våningen där matskålen och hjulet finns. På denna våning finns också ett roligt, transparent hamsterrör som går utanför buren och som ditt husdjur kan springa runt i. Röret kan hakas fast i det andra röre så att det leder ner till bottenvåningen där spånet finns. Tack vare de lagom höga plastväggarna hamnar inte spånet utanför buren. Det går självklart bra att möblera om inredning utefter hamsterns behov.

Buren består av ett tak och en botten – båda i plast. De binds samman av den mittersta delen av metallgaller som är speciellt konstruerad så att buren ska få optimal ventilation. Taket består också av ett metallgaller, som bidrar till maximal insyn i buren. Det går även att öppna taket helt, för enkel åtkomst i buren. 

Innehåller: 2 våningsplan, plasthus, plasthjul (dvärghamster), vattenflaska, matskål, rör, 2 stegar.

 

Vi rekommenderar att köpa ett större springhjul för guldhamstrar. 

Storlek:  L 71,5 cm x B 46 cm x H 41 cm

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här