Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Ferplast Stor & Rymlig Hamsterbur

Ferplast Criceti 100

En Favorit lyxig bur med inredning. Hamsterburen har ett helt öppningsbart tak upptill för enkel åtkomst & rengöring. Ferplast Criceti 100 komplett med alla tillbehör inklusive Plasthus, Plasthjul (dvärghamster), Vattenflaska, Matskålar, Rörmontage, hyllor. Läs mer
1 295 kr Rek.pris 1 495 kr
1 295 kr

Ferplast Criceti 100 - Hasmsterbur med 3 våningar

En stor och lyxig hamsterbur från Ferplast 3 nivåer som passar perfekt för en hamster. Den rymliga bottenvåningen har höga väggar som gör att spånet stannar i buren, samtidigt som din hamster kan underhålla sig med att gräva runt och gömma sig. På den andra våningen finns ett litet hus och matskål, och på det tredje våningsplanen finns vatten samt en större matskål och ett roligt hjul. Tillbehören går utmärkt att placera på olika sätt, utefter din hamsters preferenser.

I denna gnagarbur finns 2 rörmontage på den ena kortsidan, där det enkelt går att sätta dit roliga hamsterrör eller andra tillbehör. Det går också bra att koppla samman hamsterburen med en annan bur.

Criceti 100 är gjord av högkvalitativt material där metallgallret är lackerat och botten består av robust plast. Taket går att öppna upp helt för enkel åtkomst i hamsteburen och det går att separera gallret från botten för snabb och smidig städning.

 

Innehåller: Plasthus, Plasthjul (dvärghamster), Vattenflaska, 2 Matskålar, 2 Rörmontage, 2 Hyllor, 2 Stegar.

 

Vi rekommenderar att man köper till ett större springhjul för guldhamster.  

Storlek:  L 95 cm x B 57 cm x H 50 cm

 

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här