Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Feliway Lugnande Feromon Refillflaska - Flock

Feliway Friends Refill Diffuser

Refill till kattens doftavgivare som kopplas in i eluttaget. Syntetisk kopia av det rogivande naturliga feromon som honkatten utsöndrar då hon diar sina kattungar. Bidrar till en harmonisk kattfamilj. Feliway Friends Appeasing Pheromone Multi-Cat Household. Läs mer
Vårt Pris
199 kr 2 842,86 kr/kg Rek.pris 252 kr
Bäst deal
Vårt Pris
519 kr 2 471,43 kr/kg (173,00 kr/st) Rek.pris 639 kr
Rek. Pris 229 kr Specialpris 199 kr

CEVA Feliway Friends Refill - Refill Lugnande Feromoner 

Feliway Friends Multi-Cat Refill Katt Feromon 48 ml

Feliway Friends Appeasing Pheromone Multi-Cat Household Refill feromonprodukt för katter. Refill speciellt framtagen för att minska stress, oro och oönskade beteenden i en kattflock. Bidra till en harmonisk och trygg tillvaro för dig och dina katter både i hemmet och på resan. Produkterna inom Feliway är enkla att använda, har dokumenterad lugnande effekt och innehåller en syntetisk kopia av kattens naturliga rogivande feromoner. Dessutom förebygger och motverkar kattferomonerna oönskade beteenden hos din katt orsakade av oro och stress. Lugnande feromoner är luftburna kemiska signaler som katter använder i kommunikationen med varandra och med sig själv. Feliway innehåller en syntetisk kopia av kattens egna feromoner och är därför naturligt för katten. Doftavgivaren är perfekt att använda i ett hem med fler än en katt och vid introducering av ny katt. Det är den första produkten med dokumenterad effekt som kan att minska spänningar och konflikter mellan katter.

Innehåller refillflaska som varar i ca 4 veckor. Feromonerna har full effekt efter 24 timmar och doftavgivaren kan återanvändas med ytterligare 5 refillflaskor, sedan ska den bytas ut.

1. Ta av locket på flaskan och skruva flaskan på avgivaren. Dra åt försiktigt.

2. Placera doftavgivaren i ett vägguttag där katterna oftast befinner sig. Placera den med helt fritt utrymme ovanför och med minst 50 cm fritt utrymme vid vardera sidan av uttaget. Placera aldrig doftavgivaren under ett fönster eller bakom dörrar, möbler och gardiner.

3. Se till att flaskan alltid är placerad rakt under doftavgivaren. Doftavgivaren är vridbar för att passa alla typer av vägguttag.

4. Låt doftavgivaren vara inkopplad dygnet runt. Full effekt uppnås efter 24 timmar från det att doftavgivaren kopplades in.
 
Att tänka på:
Placera doftavgivaren i det rum katterna vistas mest i.
Placera doftavgivaren i ett vägguttag med helt fritt utrymme ovanför och med minst 50 cm fritt utrymme vid vardera sidan av doftavgivaren.
Placera ej under/bakom möbler, fönsterbräden, gardiner eller vid sidan av utskjutande föremål.
Rådfråga alltid din veterinär om din katt visar tecken på stress, för att vara säker på att din katts problem inte beror på sjukdom.

Mängd: 48ml

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här