Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Feliway Lugnande Feromon Väggadapter - Flock

Feliway Friends Doftavgivare Diffuser

Doftavgivare till katt som kopplas in i eluttaget. Väggadaptern avger syntetiskt rogivande naturliga feromonr som honkatten utsöndrar då hon diar sina kattungar. Bidrar till en harmonisk flerkattsfamilj. Feliway Friends Appeasing Pheromone Multi-Cat Household. Feliway Friends Doftavgivare inklusive diffuser 48 ml Läs mer
Vårt Pris
518 kr 1 569,70 kr/kg (259,00 kr/st) Rek.pris 920 kr
Bäst deal
Vårt Pris
265 kr 1 558,82 kr/kg Rek.pris 460 kr
Rek. Pris 305 kr Specialpris 265 kr

CEVA Feliway Friends Doftavgivare - Lugnande Feromon till Katt

Feliway Friends Diffuser Multi-Cat Katt Feromon 48 ml.

Feliway Friends Appeasing Pheromone Multi-Cat Household feromonprodukt för katter. Speciellt framtagen för att minska stress, oro och oönskade beteenden i en kattflock. Bidra till en harmonisk och trygg tillvaro för dig och dina katter både i hemmet och på resan. Produkterna inom Feliway är enkla att använda, har dokumenterad lugnande effekt och innehåller en syntetisk kopia av kattens naturliga rogivande feromoner. Dessutom förebygger och motverkar kattferomonerna oönskade beteenden hos din katt orsakade av oro och stress. Lugnande feromoner är luftburna kemiska signaler som katter använder i kommunikationen med varandra och med sig själv. Feliway innehåller en syntetisk kopia av kattens egna feromoner och är därför naturligt för katten. Doftavgivaren är perfekt att använda i ett hem med fler än en katt och vid introducering av ny katt. Det är den första produkten med dokumenterad effekt som kan att minska spänningar och konflikter mellan katter.

Startpaket med doftavgivare som täcker ca 50-75 kvadratmeter och refillflaska som varar i ca 4 veckor. Feromonerna har full effekt efter 24 timmar och doftavgivaren kan återanvändas med ytterligare 5 refillflaskor, sedan ska den bytas ut.

1. Ta av locket på flaskan och skruva flaskan på avgivaren. Dra åt försiktigt.

2. Placera doftavgivaren i ett vägguttag där katterna oftast befinner sig. Placera den med helt fritt utrymme ovanför och med minst 50 cm fritt utrymme vid vardera sidan av uttaget. Placera aldrig doftavgivaren under ett fönster eller bakom dörrar, möbler och gardiner.

3. Se till att flaskan alltid är placerad rakt under doftavgivaren. Doftavgivaren är vridbar för att passa alla typer av vägguttag.

4. Låt doftavgivaren vara inkopplad dygnet runt. Full effekt uppnås efter 24 timmar från det att doftavgivaren kopplades in.

Att tänka på:
Placera doftavgivaren i det rum katterna vistas mest i.
Placera doftavgivaren i ett vägguttag med helt fritt utrymme ovanför och med minst 50 cm fritt utrymme vid vardera sidan av doftavgivaren.
Placera ej under/bakom möbler, fönsterbräden, gardiner eller vid sidan av utskjutande föremål.
Rådfråga alltid din veterinär om din katt visar tecken på stress, för att vara säker på att din katts problem inte beror på sjukdom.

Mängd: 48ml

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här