Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Feliway Lugnande Feromon Refillflaska - Stress

Feliway Classic Refill Diffuser

Refill till kattens doftavgivare som kopplas in i eluttaget. Syntetisk kopia av det rogivande naturliga feromon som honkatten utsöndrar då hon diar sina kattungar. Bidrar till en mer harmonisk katt. Feliway Classic Appeasing Pheromone Cat. Läs mer
Bäst deal
Vårt Pris
529 kr 2 519,05 kr/kg (176,33 kr/st) Rek.pris 639 kr
Vårt Pris
198 kr 2 828,57 kr/kg Rek.pris 235 kr
Rek. Pris 219 kr Specialpris 198 kr

CEVA Feliway Classic Doftgivare Refill -  Lugnande Feromoner Refill

Feliway refill till doftavgivare 48ml

Feliway Classic Appeasing Pheromone Cat Refill feromonprodukt för katter. Refill speciellt framtagen för att minska stress, oro och oönskade beteenden hos katten. Bidra till en harmonisk och trygg tillvaro för dig och din katt både i hemmet och på resan. Produkterna inom Feliway är enkla att använda, har dokumenterad lugnande effekt och innehåller en syntetisk kopia av kattens naturliga rogivande feromoner. Dessutom förebygger och motverkar kattferomonerna oönskade beteenden hos din katt orsakade av oro och stress. Lugnande feromoner är luftburna kemiska signaler som katter använder i kommunikationen med varandra och med sig själv. Feliway innehåller en syntetisk kopia av kattens egna feromoner och är därför naturligt för katten. Doftavgivaren används i hemmet om katten kissar inne, är ljudrädd, vid renovering, när gäster kommer på besök eller vid andra förändringar i miljön som gör att din katt känner sig ängslig. Doftavgivaren fungerar utmärkt om du ska introducera ett nytt husdjur eller en ny liten familjemedlem som katten ska dela hem med samt om ni ska flytta.

Innehåller refillflaska som varar i ca 4 veckor. Feromonerna har full effekt efter 24 timmar och doftavgivaren kan återanvändas med ytterligare 5 refillflaskor, sedan ska den bytas ut.

1. Ta av locket på flaskan och skruva flaskan på avgivaren. Dra åt försiktigt.

2. Placera doftavgivaren i ett vägguttag där katterna oftast befinner sig. Placera den med helt fritt utrymme ovanför och med minst 50 cm fritt utrymme vid vardera sidan av uttaget. Placera aldrig doftavgivaren under ett fönster eller bakom dörrar, möbler och gardiner.

3. Se till att flaskan alltid är placerad rakt under doftavgivaren. Doftavgivaren är vridbar för att passa alla typer av vägguttag.

4. Låt doftavgivaren vara inkopplad dygnet runt. Full effekt uppnås efter 24 timmar från det att doftavgivaren kopplades in.

Mängd: 48ml

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här