Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Feliway Lugnande Feromon Väggadapter - Stress

Feliway Classic Doftavgivare Diffuser

Doftavgivare till katt som kopplas in i eluttaget. Syntetisk kopia av det rogivande naturliga feromon som honkatten utsöndrar då hon diar sina kattungar. Bidrar till en mer harmonisk katt, utmärkt hjälp för oroliga & stressade katter med beteendeproblem. Feliway Classic Appeasing Pheromone Cat - Feliway Classic Doftavgivare inklusive diffuser 48 ml Läs mer
Vårt Pris
265 kr 1 656,25 kr/kg Rek.pris 319 kr
Bäst deal
Vårt Pris
519 kr 1 621,88 kr/kg (259,50 kr/st) Rek.pris 582 kr
Rek. Pris 289 kr Specialpris 265 kr

CEVA Feliway Classic Doftavgivare - Lugnande Feromon till Katt

Feliway Classic Diffuser Pheromone 48ml

Allmänna råd om när Feliway doftavgivare kan användas

Vid urinmarkering:
För att förhindra eller minska urinmarkeringar skall man undvika användning av rengöringsmedel som innehåller ammoniak eller blekningsmedel, eftersom katten är extremt känsliga för starka dofter. Rengör med ett milt doftfritt rengöringsmedel. 
Koppla in Feliway i det rum katten urinmarkerar. Om katten markerar i flera rum kan ytterligare diffusor behövas i dessa rum. Låt doftavgivaren sitta i kontinuerligt under minst fyra veckor. Byt flaska till en ny refillflaska när vätskan tagit slut.

Hem med flera katter :
För att minska stressen i hem med flera katter skall Feliway kopplas in i det rum katten (katterna) visar tecken på stress eller oro.
Låt diffusorn sitta i kontinuerligt under minst fyra veckor. Byt flaska till en ny refillflaska när vätskan tagit slut.
Var noga med att varje katt har sin egen sovplats, kan äta och gå på kattlådan i fred för varandra, liksom att var och en har ett tryggt gömställe.

Efter en förändring i kattens miljö (ommöblering, nya husdjur, ny bebis, besök)
Koppla in diffusorn i det rum katten (katterna) visar tecken på stress och oro. Låt den sitta i kontinuerligt under minst fyra veckor eller till dess att symtomen upphört. Byt flaska till en ny refillflaska när vätskan tagit slut.

Att hjälpa katten komma till ro i en ny miljö (efter flytt till nytt boende, vid socialisering av kattungen, efter adoption)
Koppla in diffusorn i det rum katten (katterna) visar tecken på stress och oro. Låt den sitta i kontinuerligt under minst fyra veckor eller till dess att symtomen upphört. Byt flaska till en ny refillflaska när vätskan tagit slut.

Under fyrverkerier eller åska:
Kom ihåg att hålla katten (katterna) inlåsta och hålla kattdörren stängd, även om katterna blir mer stressade, vilket kan hända i hem med flera katter.
Koppla in Feliway i det rum katten (katterna) vilar eller brukar dra sig undan. Låt den sitta i kontinuerligt under fyra veckor eller så länge situationen varar. Byt flaska till en ny refillflaska när vätskan tagit slut.

Så här kopplar du in och använder Feliway diffusor: 
• Skruva av locket från flaskan.
• Skruva på flaskan på doftavgivaren, drag åt försiktigt.
• Koppla in doftavgivaren i ett elektriskt uttag.
• Koppla inte in doftavgivaren bakom en dörr, en gardin eller bakom/under möbler.
• Doftavgivaren skall vara inkopplad kontinuerligt under minst fyra veckor.
• Byt till ny flaska då cirka 2-3 mm vätska kvarstår i flaskan (bottenskiktet av vätskan kan inte sugas upp av veken).
• En avgivare kan återanvändas 5 gånger (cirka 6 månaders användning).


Rådfråga alltid din veterinär om din katt visar tecken på stress, för att vara säker på att din katts problem inte beror på sjukdom.

Mängd: 48ml

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här