Matplats & Vattenautomater

Skålar och automater för fåglar. Här hittar du matskålar, fröautomater, vattenautomater flera modeller av foderkoppar i plast och rostfria hängande matskålar i olika storlekar och foderbehållare och fodertunnor för torr förvaring av fröer och foder för alla sorters fåglar och arter.

Vi har många olika skålar till fåglar de tunga keramikskålarna är lämpliga för att stå stadigt på burbotten i fågelburen med tex. sand och snäckskal för fåglar. Smidiga hängande rostfria matskålar är lätta att rengöra och är hygieniska - även idealisk för uteburar eller på fågelutställningar de rostfria skålarna finns med olika skruvfästen, som är enkla fästa i burgallret, skålarna är också enkla att ta in och ut ur fågelburarna. Zoo.se har även enkla billiga foderkoppar, fröautomater, foderhållare i plast som passar undulater, kanariefåglar eller små parakiter och eller burar med smalare galler så som undulatburar och parakitburar. Varje fågelbur behöver vattenautomater, vattenskålar placera gärna vattenskålarna högre upp så slipper fåglarna fröskal i vattnet. 

Våra foderskålar kan hängas upp på burgallret med skruvfäste eller hängfäste, och finns i både rostfri metall och plast. De är också lätta att diska.

Vi har även prisvärda foderskålar från Nobby i olika färger.

Till fröer kan man använda en fröautomat som hängs upp på utsidan av buren. 

Karlies Cup de luxe-skålar har stänkskydd så man slipper få fröskal inuti och utanför buren.

En vattenautomat är ett smidigt sätt att hålla vattnet fräscht. Kombinera med en vattenskål när fågeln är ung, så du är säker på att den får i sig vatten medan den lär sig använda automaten.

Till fågelns färskfoder kan man använda en upphängbar foderboll, ett fruktspett eller en klämma som är perfekt att sätta dit grönsaker och hirskolvar på. Då håller det sig fräscht längre, och om du gömt fodret i en aktiveringsboll får fågeln dessutom rolig sysselsättning.

Förvara gärna fågelmaten i en fodertunna eller behållare så håller det sig fräscht längre.

Visar 57 produkter på 2 sidor
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida