Vildfågelfrön & Talgbollar

Fågelmat, fågelfoder och talgbollar för vilda fåglar inte bara under den kalla årstiden hittar dessa fåglar allt mindre mat. För att säkerställa fåglarnas näringsförsörjning hittar du här ett urval av fågelfrö så som vildfågelfröblandning, talgbollar, solrosfrön och skalade jordnötter för utfodring av vilda fåglar året om.

Fåglar i det vilda, trädgårdens fåglar. Till denna kategori hör alla fåglar som inte föds upp eller hålls av människor. Vildfåglarna kan du kan se på gatan, i parken eller i trädgården. Tidigare fanns det nästan alltid tillräckligt med mat för att föda alla dessa hungriga små näbbar under hela året. Det var bara på vintern som människan behövde ge en hjälpande hand, men ökad miljöförstöring gör att det inte alltid går att räkna med att vildfåglarna hittar tillräckligt med mat. Talgbollar, en traditionell källa till mat under vintern för många fåglar och mycket uppskattad av de flesta arter.

För att fåglarna ska överleva vintern, kunna avla och föda sina ungar är det alltid bäst om man kan ge dem en jämn tillförsel av mat året runt.

Det kan du göra exempelvis hemma i din trädgård, på din balkong eller i parken. Fåglarna kommer då gärna dit och bygger sina bon och sprider sitt härliga fågelkvitter.
Håll utfodringsplatsen ren och ge fåglarna fri tillgång till fodret.

Bird's garden är ett vildfågelfoder med den optimala blandningen av solrosfrön, korn, frön och jordnötter som lockar till sig exempelvis finkar, trastar och starar. Det är ett uppskattat foder oavsett årstid.
Vildfågelblandningen har ett högre fettinnehåll och är extra bra för vildfåglar under vinterhalvåret, men fungerar även bra under årets övriga årstider.

Visar 12 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida