Fröblandning

Med flera olika märken och sorter att välja på finner du rätt mat till dina fåglar. Varje foder är framtaget med en specifik fågelart i åtanke, från finkar och kanarier, till parakiter och papegojor, och mer ovanliga fåglar som duvor och beo-stare.

Vi har många olika färdiga fröblandningar att välja mellan, både med och utan tillsatta vitaminer. Versele-Lagas Prestige Premium och Vitakraft Vitaspecial och Vitakraft Meny fröblandningar är vitaminberikade, medan Prestige är utan. Vitakraft, Vitalife och Prestige Premium har speciella sorter för papegojor och parakiter baserat på vilken världsdel de härstammar från.

Här finns exempelvis African dvärgpapegoja med akacia, dadlar, johannesbrödträd och fikon, Amazonian med mango, papaya och chili, African gråpapegoja med fikon, johannesbröd och mungböna och Parakit med kaktusblommor och eukalyptus.

Önskar man köpa ekonomisk storförpackning finns säckar från Bello, Prestige Premium och Edoff undulatblandning original vilken är populär bland undulatuppfödare.

Vi har även duvfröblandning i storpack. Perfekt att blötlägga och ge till alla fågelsorter.

Visar 32 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida