Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Jean Peau Ögonbad Öppnar Tårkanalen

Jean Peau Eye Care Grooming Products - The naural way to solve eye problems

Jean Peau Eye Care Ögonbad - Öppnar tårkanalen på husdjur och förebygger tårränder och missfärgningar. Eye Care är ett måste för den ljusa hunden och katten! JP Eye Care minskar tårränder på hundar och katter är storfavoriten sedan årtionden, droppas dagligen i hundens ögon för att öppna tårkanalen och förebygga missfärgningar. Jean Peau Eye Care Grooming Products - The naural way to solve eye problems. Läs mer
239 kr Rek.pris 263 kr
239 kr

Jean Peau Eye Care - Minskar Tårränder

Denna milda produkt är oumbärlig om din hund eller katt har missfärgningar kring ögonen! Missfärgningarna beror oftast på att tårkanalerna är för trånga och att tårvätskan därför blir koncentrerad och missfärgar, och Eye Care hjälper till att öppna tårkanalerna och hålla dom rena. Hos ett djur med mycket eller tät päls fastnar tårvätskan också lätt.

Droppa Eye Care i djurets ögon dagligen, låt verka en liten stund och torka sedan försiktigt rent med en trasa, våtservett eller bomullstuss. (Detta för att få bort smuts ur pälsen, ej för att eye Care på något sätt är skadligt för ögat!)

Är smutsen kring ögonen hårt intorkad, så dränk in en bomullstuss med Eye Care, och blöt upp den missfärgade pälsen ordentligt, torka sedan bort.

Speciellt rekommenderad för: Hundar med päls som Pomeranians, hundar med ljus päls som Bichon Frisé, hundar med krullig päls som Pudel, Perserkatter och andra katter med kort nosrygg.

Är mild och kan även användas på kaniner samt kattungar/valpar över 8 veckor.

Mängd: 200 ml

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här