Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Ever Clean Lavendeldoft, klumpbildande

Ever Clean Fresh Lavender - Cat Litter

Med en härlig & lugnande doft av lavendel. Storfavorit! Maximal klumpbildningsförmåga med aktivt kol som avlägsnar doft håller kvar lukten i kornen. EverCleans kattsand med läckra lila korn & en lätt doft av fräsch lavendel för att din kattoalett doftar gott. Läs mer
Ny Bonuscardkund? Skapa konto här!
Vid köp registreras produkten hos Bonuscard.
169 kr 31,89 kr/kg Rek.pris 169 kr
Bäst deal
Kampanj
199 kr 22,11 kr/kg Rek.pris 259 kr
695 kr 26,33 kr/kg (231,67 kr/st) Rek.pris 777 kr
10 595 kr 23,15 kr/kg (203,75 kr/st) Rek.pris 13 468 kr
19 799 kr 28,30 kr/kg (149,99 kr/st) Rek.pris 22 308 kr
Rek. Pris 169 kr Specialpris 169 kr

Ever Clean Lavender - Klumpbildande Kattsand Lavendeldoft

En ren kattlåda är något av det bästa du kan erbjuda din katt.

EverClean är den smarta och extremt klumpbildande kattsanden som gör att du slipper byta ut all sand i kattlådan varje gång du ska göra rent efter dina katter. EverClean bildar klumpar som du helt enkelt bara plockar bort och slänger.

EverClean Lavender är en premiumkattsand med läckra lila korn och en lätt doft av fräsch lavendel för att ditt hem skall lukta fantastiskt. EverClean innehåller aktivt kol som fångar upp och binder odör till kornen och ett antimikrobiellt ämne i sanden hindrar tillväxt och spridning av de bakterier som orsakar odör.

Att använda EverClean är enkelt, fyll bara upp kattlådan med ett rikligt lager, ca. 10 cm upp från botten, av EverClean kattsand. Eftersom EverCleanklumparna lägger sig på ytan och eliminerar odör behöver du inte byta ut all sand och rengöra lådan lika ofta som med vanlig kattsand. 10 kg EverClean motsvarar cirka 40 kg vanlig kattsand, så det blir billigare i längden att köpa en bra sand.  På så vis sparar du både tid och pengar. OBS! EverClean kattsand ska alltid slängas i soporna och får inte spolas ner i toaletten.
Fyll på med EverClean efterhand som det sjunker i lådan.

Om katten är van vid att gå på låda med pappersströ kan man vänja den vid EverClean genom att du strör lite EverClean ovanpå det material katten annars är van vid och successivt öka mängden EverClean i lådan. Vid invänjning bör man använda en doftfri EverClean.
En kattsandssoplåda som LitterLocker är en bra investering för sophanteringen av kattsandsklumparna. På så vis håller sig soptunnan luktfri i flera veckor.

Att träna kattungen att använda lådan kan kräva lite tid och tålamod.

  • Tänk på vilken storlek du väljer på kattlådan. En mindre låda är lättare för kattungen att ta sig upp i.
  • Se till att lådan alltid står på samma plats.
  • Kattungen ska inte leka eller sova i lådan.

För de små kattungarna är Trixies Kitty litter tray och Savics smådjurs- och utställningslåda bra alternativ när de ska vänja sig vid att gå på låda.

ModKat en fantastisk kattlåda i snygg design som på grund av sitt djup minimerar risken med att katten sprätter utanför. Den är både snygg och praktisk och finns i flera olika färger för att passa in, eller sticka ut, i den övriga inredningen.
Cat It:s smarta kattlådehus har en smart lucka som gör att du enkelt kommer åt att göra rent.
Med vårt kattlådeskåp i trä får du en snygg möbel samtidigt som du gömmer undan kattlådan, kattsanden och tillbehören. På så vis slipper du ha den vanliga plastkattlådan framme, och katten får en lugn plats att gå på toa.

Om lådan står för nära kattens mat eller för långt ifrån övriga familjen finns risken att katten inte kommer använda lådan. Om du hittat en bra plats för lådan bör du inte flytta på den.

Vi rekommenderar att man har en kattlåda mer än antalet katter man har hemma.

Vi har även tillbehören du behöver för skötsel och rengöring av kattlådan. Alla kattägare behöver en kattsandspade för att enkelt skopa upp klumpar av kattsand ur lådan. Från EverClean kommer en kattsandsspade i metall med plasthandtag som är perfekt till EverClean och andra sorter premiumkattsand. Litter-lifter är en helt suverän, unik och prisbelönt spade där kattsanden enkelt glider igenom, och kvar blir endast klumparna.
Pioneer pets Big mouth är en smart siktslev med vilken du enkelt skopar upp alla klumpar och sedan slänger allt på en gång istället för att föra sleven fram och tillbaka från lådan. På så vis minskar du sandspillet som ofta uppstår vid rensning av kattlådan.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här