Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Espree Våtservetter Örontvätt Hund

Espree Ear Care Wipes

En hunds öron kan bli smutsiga & illaluktande om hunden inte får rätt vård. Dessa milda våtservetter med ekologisk Aloe vera & naturliga oljor för att ta bort smuts, öronvax & lukt, samtidigt som djurets naturliga balans återställs i öronen. Använd ej på katt. Läs mer
129 kr (2,15 kr/st) Rek.pris 142 kr
129 kr

Espree Ear Care Wipes - Öronvåtservetter

Espree har ett brett sortiment av vårdprodukter baserade på Aloe Vera i kombination med naturliga oljor, blommor och växtextrakter, vitaminer och organiska råvaror. Produkterna från Espree är fria från djurförsök, säkra att använda och, viktigast av allt, fria från aggressiva kemikalier och onödiga komponenter.

En hunds öron kan bli smutsig och illaluktande om den inte vårdas. Esprees mjuka våtservetter innehåller ekologisk Aloe Vera och naturliga oljor för att avlägsna öronvax och lukt. Med Espree Ear Care Wipes dukar kan du enkelt och säkert rengöra din hunds ytteröron. Torkdukarna är inte lämpliga för att rengöra inuti örat. Espree Ear Care Wipes kan användas dagligen. Spola inte ner i toaletten. Se till att behållaren är tätt tillsluten för att behålla fuktigheten. Förvara på ett svalt torrt ställe.

Använd inte på katt.

Ingredienser: Organisk aloe Vera, Isopropylalkohol, Etoxydiglykol, Salicylsyra, Tea Tree Oil, Pepparmintolja.

Doft: Peppermint

Mängd: 60 st

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här