Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Drinkwell Vattenfontän Katt & Hund - Vattenautomat

Drinkwell® Sedona Lake Breeze Pet Fountain

Drinkwellfontän Hund-, & kattfontän - Vattenfontän med stor vattenkapacitet, fungerar till stora hundar eller till de hushåll som har flera husdjur. Hundfontänen är tystlåten & fungerar utmärkt till lättskrämda husdjur. Sedona kattfontän har dubbelfiltrering som tar bort dålig lukt & smak. Drinkwell® Sedona Fountain Lake Breeze Läs mer
Viktig information
Se till att pumpen inte går torr.
795 kr Rek.pris 1 595 kr
795 kr

Drinkwell Sedona 3L - Fontän till Hund & Katt

Sedona vattenfontän har en stor vattenkapacitet som är idealisk för både stora husdjur samt för de hushåll som har flera husdjur. Med sin stora vattenskål minimerar man både spill och stänk samt att djuren kan dricka från flera olika håll. Vattenfontänen är tystlåten och när vattnet faller är det tyst som en viskning vilket underlättar för de husdjur som är mer lättskrämda och oroliga. Sedona har dubbel filtrering, den har ett aktivt kolfilter som tar bort dålig smak och lukt. Sedan har den ett skumfilter som fångar upp hår och skräp.

Sedona Pet Fountain kommer hålla ditt husdjur hydrerat samt att den kommer vara en snygg inredningsdetalj i ditt hem.

Vattentät pump för säker drift.

Utbytbart kolfilter samt skumfilter. Filter som passar till denna är Avalon Replacement Charcoal Filter och Avalon Replacment Foam.

Vattenkapacitet: 3 liter

Skålen tål maskindisk.

Watt: 12w

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här