Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Dogman Hundsäng - Bekväm Kattbädd

Dogman Bädd Bella Svart/Rosa

Tålig & slitstark hundbädd med botten av antislip. Hundsängen har en dubbelsidig innerkudde med mjuk päls. Går att tvätta i 30 grader. Hundbädden är lättskött, bekväm, smutstålig & vattenavvisande. Bella hundsäng är tillverkad i slitstark nylon. Dogman Bädd Bella Svart/Rosa Läs mer
399 kr Rek.pris 449 kr

Dogman Bädd Bella - Svart/Rosa

Med hundsängen Dogman Bädd Bella skapar du den perfekta platsen för din hund eller katt när det är dags att kura ihop sig, vila eller sova gott. Den härliga sov- och viloplatsen är mjuk och skön och tillverkad för att tillfredsställa just din hunds eller katts platsbehov. Hundbädden är vattenavvisande, smutsavvisande och fettavvisande vilket gör att den är extremt slitstark och håller länge utan besvärligt underhållningsarbete. Bella hundsäng är tillverkad av slitstark nylon i en diskret och snygg färg som smälter in i den övriga inredningen. Hundsängens botten består av ett tåligt och slitstarkt material med anti-slipfunktion vilket gör den lämplig att placera såväl inomhus, utomhus eller andra blöta underlag utan att sängen förflyttar sig eller fukt tränger upp i bädden. Hundsängen har en dubbelsidig innerkudde med mjuk päls som går utmärkt att tvätta i 30 grader.

Dogman Bädd Bella är en lättskött hundbädd som blivit en storfavorit både hos hundar, katter och djurägare. Den slittåliga viloplatsen kan bli just den perfekta, trygga plats ditt husdjur behöver. 

Färg: Svart med rosa detaljer

Mått: 50x40x20 cm 

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här