Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Orbiloc Fästanordning - Klämma Hängare

Orbiloc Dual Accessories Clip - Attachment For Safety Light LED

Fästanordning till säkerhetslampa för hundar med clips-fäste som kan fästas på hundens sele, halsband, kläder, väskremmar eller koppel. Passar också till husse & matte. Orbiloc Clip Attachment LED Safety Light. Läs mer
69 kr Rek.pris 76 kr
69 kr

Orbiloc Dual Accessories Clip - Attachment For Safety Light LED

Clips-klämma för Orbiloc Safety Light säkerhetslampa för hundar och människor.

Orbiloc Clip Attachment LED Safety Light monteringsanordning till säkerhetslampa. Clipsfäste till den dansktillverkade orbiloclampan för att kunna fästa LED-ljuset där det passar dig bäst. Klämfästet passar exempelvis att sätta i jackfickan, på byxskärpet, runt väskans axelremmar eller hänga på skons skaft. Klämman funkar också att sätta på hundkopplet, hundhalsbandet eller hundselen. Används clip-fästanordningen på hundens halsband, koppel eller sele rekommenderas att ha hunden kopplad.

Orbiloc Clip gör det enkelt att sätta på och av Orbiloc Safety Light på valfritt bälte, rem, band, hatt, kläder, utrustning och en mängd andra föremål som har en bredd på upp till 35 mm. Orbiloc-klämman är basfästet när du använder Orbiloc Armband. Rekommenderas att ha hunden kopplad vid användning av Orbiloc Clip så att hunden inte råkar dra av sig lampan. 

Paketinnehåll:

1 x Orbiloc-klämma

Orbiloc säkerhetslampa säljes separat. Orbiloc-klämman är basfästet när du använder Orbiloc Armband (säljes separat).

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här