Tandproblem, Munhygien Katt

Att borsta tänderna regelbundet på hunden eller katten hjälper till att minska bakterier och bekämpa dålig andedräkt. Zoo.se Veterinärklinik utför tandstenssanering med ultraljud.

Har din hund eller katt mycket plack och tandsten bör veterinär uppsökas som kan hjälpa till att ta bort beläggningar på tänderna som annars kan leda till inflammationer, obehag och även tandlossning.

Diafarm Tandpasta med enzymer som aktivt förebygger plack och tandsten samtidigt som den smakar gott och avvisar plack och bakterier. Virbac Enzymtandkräm specialanpassat för hund och katt med hög smaklighet av kyckling för hund och katt.

Virbac Hexarinse är en klorhexidinlösning som används för att motverka uppkomsten av plack och skölja ur tandköttsfickor. ICF Stomodine Intensive Oralgel tandgel för hund och katt är en unik intensiv gel till tänder och tandkött för extra hygien vid kortare perioder.

TropiClean Clean Teeth Gel fungerar snabbt och naturligt att bidra till att minska plack och tandsten på katter och hundar, utan tandborstning. Finns även som skum och spray. Handy Brush DogaNova Munspray bekämpar naturligt tandsten och dålig andedräkt skonsamt för katten utan kemikalier. ProDen Plaque Off Animal Cat pulver förebygger uppkomsten av plack och tandsten hos katt.

Hills Science Plan Cat Adult Oral Care, Royal Feline Oral Sensitive och Royal Canin Veterinary Diets Cat Dental S/O kattfoder som skyddar tänderna, ger en frisk andedräkt och är kliniskt bevisat att minska plack och tandsten. ProDen Plaque Off PlaqueOff Dental Bites Dog och Cat aptitliga hund- och kattgodisbitar som används för att motverka och förbygga dålig andedräkt, plack och tandsten på hund och katt.

HPP Tooth scaler- D/E chisel rak tandskrapa för borttagning av tandsten på katt. HPP Tooth scaler- D/E pointed böjd tandskrapa som kommer åt mellan tänderna.

Visar 64 produkter på 2 sidor
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida