Tandproblem, Munhygien Hund

Har din hund eller katt mycket plack och tandsten bör veterinär uppsökas som kan hjälpa till att ta bort beläggningar på tänderna som annars kan leda till inflammationer, obehag och även tandlossning.

Diafarm Tandpasta med enzymer som aktivt förebygger plack och tandsten samtidigt som den smakar gott och avvisar plack och bakterier. Petosan Toothpaste Dog och Cat smakar gott med kyckling och förebygger tandsten. Används med fördel tillsammans med Petosan Oral Finger Cleaner fingertandborste. Virbac Enzymtandkräm specialanpassat för hund och katt med hög smaklighet av kyckling för hund och katt.

TropiClean Clean Teeth Gel fungerar snabbt och naturligt att bidra till att minska plack och tandsten på katter och hundar, utan tandborstning. Finns även som skum och spray. Handy Brush DogaNova Munspray bekämpar naturligt tandsten och dålig andedräkt skonsamt för hunden utan kemikalier. Virbac Hexarinse är en klorhexidinlösning som används för att motverka uppkomsten av plack och skölja ur tandköttsfickor. ICF Stomodine Intensive Oralgel tandgel för hund och katt är en unik intensiv gel till tänder och tandkött för extra hygien vid kortare perioder.

Hills Science Plan Dog Adult Oral Care hundfoder som skyddar tänderna, ger en frisk andedräkt och är kliniskt bevisat att minska plack och tandsten. ProDen Plaque Off Dental Bites Dog och Cat aptitliga hund- och kattgodisbitar som används för att motverka och förbygga dålig andedräkt, plack och tandsten på hund och katt. Purina Proplan Dental ProBar har den speciella tuggbens formen som bidrar till grundlig rengöring av hundens tänder och stöder avlägsnandet av plack och tandsten. Vitakraft Dental 3 in 1 smaskigt tandtugg med funktionell stjärnform som tränger ner mellan tänderna och rengör längs med tandköttet.

HPP Tooth scaler- D/E chisel rak tandskrapa för borttagning av tandsten på hund. HPP Tooth scaler- D/E pointed böjd tandskrapa som kommer åt mellan tänderna. Finns även tandstensskrapa från McCal.

Visar 86 produkter på 3 sidor
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida