Tänder, Tandsten, Munhygien

Tänder, tandsten och munhygien för hundar och katter. Att borsta tänderna regelbundet på hunden eller katten hjälper till att minska bakterier och bekämpa dålig andedräkt. Zoo.se Veterinärklinik utför tandstenssanering med ultraljud.

Har din hund eller katt mycket plack och tandsten bör veterinär uppsökas som kan hjälpa till att ta bort beläggningar på tänderna som annars kan leda till inflammationer, obehag och även tandlossning.

Diafarm Tandpasta, Petosan Toothpaste och Virbac Enzymtandkräm specialanpassade tandkrämer för hundar och katter används tillsammans med tandborste eller fingerborste för att motverka plack, tandsten och bakterier. Borsta dagligen för optimal effekt.

TropiClean Clean Teeth Gel, Foam och Spray samt Doga Nova Munspray hjälper till att minska uppkomsten av plack och tandsten samt förbättra andedräkten på hundar och katter, utan tandborstning. ProDen Plaque Off Animal Cat pulver förebygger uppkomsten av plack och tandsten hos katt. Virbac Hexarinse och ICF Stomodine Intensive Oralgel används för att skölja ur tandfickor och rensa inflammationer på bakterier.

Hills Science Plan, Royal Canin och Royal Canin Veterinary Diets har tand- och munstödjande specialfoder till hunden eller katten som är utformade för att ge starka och friska tänder och optimal munhygien. Purina Pro Plan, ProDen PlaqueOff och Vitakraft har godbitar och tuggben som understödjer tandhälsan.

HPP och McCal erbjuder tandskrapor till hundar och katter. Både raka, böjda och formade som en krok för att komma åt överallt i hundens eller kattens mun. Tänk på att emaljen är känslig och kan skadas vid alltför aggressiv skrapning.

Visar 111 produkter på 4 sidor
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida