Öronrens & Öronverktyg

Behandling förebyggande öronvård och öronrengöring för djur. Förebyggande öronvård är mycket viktigt speciellt för djur och hundar med hängande öron.

Behöver ni veterinärens hjälp med recept vid öroninflammation, eventuell öronskabb, bakteriell infektion eller svampinfektion som besvärar hunden är ni välkommen att beställa tid hos Zoo.se Veterinärklinik som utför grundligare öronkontroll för eventuella öronsjukdomar på djuret.

Vi har ett sortiment milda och effektiva öronrens från Virbac Epi Otic Aptus, Espree, KW, och K9 Competition när det är dags att göra rent djurens öron. Vissa hundraser vårdar öronen med hjälp av peanger och trimkondomer. Genom att avlägsna hår i öronen och försiktig rengöra med öronrens håller du enkelt hundens öron friska. Hårplockning i örongångarna är inte alltid så roligt, men nödvändigt för vissa raser. För mycket hår i öronen kan orsaka öroninflammation. Använd en öronhårspeang, örontång, öronpincett och eller trimtutor.

Espree Dog Ear Care Wipes våtservetter för örontvätt på hund. Milda våtservetter med ekologisk Aloe vera och naturliga oljor för att ta bort smuts, öronvax och lukt - ej till katt. Johnson's Clean 'n' Safe Eye & Ear Wipes våtservetterna är lämpliga för rengöring runt ögon och i öron på hund, katt och smådjur.

ICF Otodine Ear cleansing detergent unik öronrengöring som är effektiv både mot svårbehandlade bakterier som pseudomonas, stafylokocker samt mot jästsvampsinfektioner i öronen. Virbac Epi Otic öronrens för hundar och katter används regelbundet för att motverka uppkomsten av, och under pågående, öroninflammation. K9 Competition Ear Cleanser Sensitive öronrengöring löser upp illaluktande vaxproppar i hörselgången.

HPP Ear Forceps Peang Straight och Curved samt Kruuse Rochester örontång rak och böjd används för borttagning av hår, päls och stygn. Hårplockning i örongångarna är nödvändigt för vissa hundraser. HPP Trimkondomer skonar fingrarna när du rycker hundpälsen. Kallas också fingerkondom eller fingertutor och rullas lätt på fingrarna så du får bra grepp om pälsen som ska ryckas.

Kruuse Bomullspinne kort och dubbel eller lång och enkel kan användas för rengöring av hundens ytteröra efter öronrens, för att pilla ut skräp som hamnar i hundörat men också för rengöring av småsår.

Visar 37 produkter på 2 sidor
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida