Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Petsafe Antiskallhalsband - Skällande små hundar

PetSafe Deluxe Little Dog Spray Bark Control Unscented

Lätt antiskällhalsband som korrigerar störande skällande små hundar med en överraskande dusch. Petsafe Anti-Bark Spraycollar Deluxe Small Dog är perfekt för små hundar. Antiskällhalsbandet korrigerar snabbt automatiskt varje gång hunden skäller, Läs mer
Vårt Pris
849 kr Rek.pris 1 289 kr
Rek. Pris 1 095 kr Specialpris 849 kr

Petsafe Antiskällhalsband Deluxe Spray Bark Control Small

Detta anti-skäll halsband är lätt och enkelt och passar utmärkt för den lilla hunden. När hunden skäller så blir hunden sprayad på av halsbandet utan förvarning så hunden blir förvånad. Halsbandet kan spraya mellan 30-40 gånger per påfyllning och refillflaskan rymmer ca 400-500 sprayningar. Halsbandet är lätt att ta på och av med hjälp av ett spänne. Passar hundar som väger runt 2,7 upp till 26kg med ett halsmått upp till 51 cm. Anti-skall halsbandet har ljud- och vibrationssensorer så att sprayningen utlöses bara från just din hunds skall. Halsbandet är vattentätt.

RFA-188 batteri.

Innan du fyller på halsbandet så se till att det är avstängt. Håll sprayburken rakt och tryck försiktigt in munstycket i halsbandet. Håll kvar och tryck i ca 15 sekunder eller tills du märker att det är helt påfyllt. Om det läcker lite spray så tryck till locket ordentligt.

Batteriets livslängd är på ca 2-4 månader.

Om du märker att halsbandet inte ger full effekt så kan man behöva spänna åt halsbandet lite till samt om din hund har lång päls så är det bäst att raka på det området där halsbandet/utlösaren sitter så hunden kan känna av vibrationen. 

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här