Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

RedSea Korallrevs-Salt Saltvattensakvarium 210L

Red Sea Coral Pro Salt

Naturligt framställt Red Sea Coral Pro havssalt utvecklat för korallrevsakvariet. Kalciumvärdet 450 ppm vid salthalt 1,023. RedSea Coral Pro salt kommer att ge dig de bästa förutsättningarna för ditt korallakvarium & saltvattensakvarium alla viktiga spårämnen. Läs mer
479 kr 68,43 kr/kg Rek.pris 479 kr
Bäst deal
1 169 kr 53,14 kr/kg Rek.pris 1 169 kr
479 kr

Korallrevs-Salt Saltvattensakvarium 210 L

Coral Pro från RedSea är naturligt framställt och biologiskt balanserat havssalt som är utvecklat och även idealiskt för korallrevsakvariet. Halterna av grundelementen kalcium, magnesium och karbonater är förhöjda, vilket krävs för en hållbar och främjad tillväxt av koraller. Till skillnad från den naturliga rev-miljön, där det finns en enorm reservoar av grundelementen, har revet i akvariet begränsade resurser som dessutom snabbt kan utarmas av akvarieinvånarna. Därför är det nödvändig att bibehålla högre än naturliga nivåer av grundelementen för att möjliggöra en välmående korall. Naturligt havsvatten innehåller över 70 grundämnen och de element som bildar grunden för revet miljön omfattar tre viktiga delar: kalcium, magnesium och bi-karbonater. Dessa tre "grundelement" har en stor inverkan på vattenkemin och många av korallernas biologiska processer.

Coral Pro havssalt har en låg fuktighet och innehåller inga nitrater, fosfater, kemiska bindemedel eller giftiga halter av tungmetaller.

Hinken om 7 kg salt beräknas räcka till 210 liter akvarievatten. Finns även en större förpackning, passande till det ännu större akvariet eller akvarieanläggningen.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här