Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Versele-Laga Hamster/Gerbilmat - Pellets Ekonomipack

Versele-Laga Complete Hamster & Gerbil

Hamsterpellets, Gerbilfoder - Allt din hamster och ökenråtta behöver i en kula. Utmärkt foder vid tandproblem på Dvärghamster & Guldhamster. Vesele Laga Complete Hamstermat innehåller kyckling & fisk en viktig källa till essentiella aminosyror & omega3 även färskagrönsaker, florastimulans. Versele-Laga Complete Hamster & Gerbil Läs mer
349 kr 116,33 kr/kg (58,17 kr/st) Rek.pris 449 kr
69 kr 138 kr/kg Rek.pris 80 kr
199 kr 97,55 kr/kg Rek.pris 239 kr
Bäst deal
749 kr 93,16 kr/kg (187,25 kr/st) Rek.pris 956 kr
69 kr

Versele-Laga Complete Hamster & Gerbil - Hamsterfoderblandning för hamstrar och gerbiler/ökenråttor

Hamster Complete är ett välsmakande fullfoder till hamstrar.

Främjar god tandhälsa - Tandproblem är vanligt hos hamstrar, och är oftast direkt orsakat av en olämplig kost som inte ger tillräckligt tuggmotstånd. Hamstern behöver hela tiden slipa ner sina ständigt växande tänder. Tack vare långa fibrer ger Hamster Complete den nödvändiga tandmotionen.

Färska grönsaker - Extruderingsprocessen som används för att framställa Hamster Complete innebär möjligheten att tillsätta grönsaker i pelletsen. Minst 10% av pelletsen är färska grönsaker, vilket ger hög smaklighet.

Kyckling och fisk - De animaliska proteinerna i fodret kommer i huvudsak från kyckling och fisk. Kyckling har ett högt biologiskt värde, då det är rikt på essentiella aminosyror och är lättsmält. Fisk är en viktig källa till omega 3.

Hög proteinhalt - Hamstrar är omnivorer som mår bra av en relativt proteinrik diet. I kontrast bör fetthalten vara låg.

Mag-tarm-flora - Innehåller prebiotikorna Fructo-OligoSaccharides (FOS) och Mannan-OligoSaccharides (MOS), som är välkända för att främja en sund tarmflora.

Vitaminer - Hamster Complete har en mycket nogrann sammansatt blandning av vitaminer som främjar hamsterns hälsa och immunförsvar. Vitamin A är viktigt för cellåterbildningen. Vitamin D3 ökar upptaget av kalk och fosfor, vilket är nödvändigt för en stark benstomme. Vitamin E och C är antioxidanter som skyddar kroppen från fria radikaler.

Immunförsvarsstärkande - Tillsatsen av naturliga plantextrakt, lutein och b-karoten har en positiv inverkan på immunförsvaret.

Vacker päls - Tillsatsen av de essensiella fettsyrorna omega 3 och 6 ger en sund och vacker päls och hud. Balansen mellan fettsyrorna är noga avvägd.

Motverkar hårbollar - Tack vare naturliga fibrer minskar risken att hamstern får problem med magen på grund av hårbollar.

Odörkontroll - Alla Complete-foder har tillsatt yucca-extrakt, vilket binder ammoniak och andra komponenter som orsakar stark odör från djurets avföring.

Analys: Protein 19.5%, Fett 5%, Aska 7%, Fibrer 5.5%, Kalcium 1% & Fosfor 0.7% 

Vitamin A 20.000 IU/kg 
Vitamin D3 2.000 IU/kg 
Vitamin E 150 mg/kg 
Vitamin C 50 mg/kg 
Koppar-cupric(II)sulfat 5 mg/kg

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här