Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Cold and Dog Nötköttssmak - Laktosfri Hundglass EKO

Cold & Dog Frozen EKO Yogurt Ice Cream Nöt

Nötkött, Ekologisk - Svalkande & mumsig ekologisk hundglass med smak av nöt. Glass till hundar gjord på färsk laktosfri yoghurt med biffsmak. Cold & Dog Frozen EKO Yogurt Ice Cream Nöt 90 ml. Läs mer
Vårt Pris
34,90 kr 349,00 kr/kg Rek.pris 36 kr
175 kr 1 750 kr/kg (29,17 kr/st) Rek.pris 216 kr

Cold & Dog Frozen Yoghurt Ice Cream Nöt EKO 90 ml - Svalkande mellanmål för hundar

Välsmakande mellanmål för hundar I alla åldrar. Fryst yoghurtglass med smak av nötkött. Skäm bort din vän med hundglass I sommarvärmen eller till vintermys framför brasan.

Vom og Hundemat Cold & Dog Frozen Yogurt Ice Cream Nöt, frusen yoghurt för hunden. Prebiotiskt snacks som endast består av naturliga och hälsosamma ingredienser. Inget tillsatt socker. Glass till hund att ge som fodertillskott, mellanmål eller fredagsmys. Perfekt smaskig överraskning på hundens födelsedag.

Prebiotisk
100% naturliga ingredienser
Framställd tillsammans med veterinärer
Helt utan konserveringsmedel
Laktosfri
Utan tillsatt socker

Sammansättning: Laktosfri yoghurt, agavesirap, nötkött, rapsolja, linfröolja, inulin.

Tillsatser: Förtjockningsmedel, guargummi, johannesbrödkärnmjöl.

Analytiska beståndsdelar: 4,2% råprotein, 5,7% råfett, 0,3% växttråd, 0,6% råaska, 72,6% vätska.

Observera!

Vid hemleverans av fryst foder från Zoo.se tillkommer ett frakttillägg på 199 kr som avser en specialanpassad fryslåda med kolsyreis för att dina frysvaror ska komma fram till dig med så bibehållen frystemperatur som möjligt.

Vi kan antingen skicka dina frysvaror med hemleverans eller expressleverans inom Stockholmsområdet. Optimalt fraktalternativ är expressleverans samma dag inom Stockholmsområdet där leveransen sker samma dag som beställningen görs, förutsatt att alla beställda produkter finns i lager den dagen. Hemleverans av frysfoder kommer till din dörr inom 48 timmar från att paketet har skickats från Zoo.se. Fryst foder med hemleverans skickas endast måndag-onsdag för att minska risken att produkten hamnar på transportörens terminal över helgen.

För störst chans att beställningen ska hålla sig fryst bör du beställa minst 10 kg av fryst katt- och hundfoder eller minst 1 kg av fryst reptil- och fiskfoder. För mindre beställningar måste frysvarorna hämtas i butiken Zoo.se i Bromma Blocks, välj då ’Hämta i butik’ som fraktsätt. Vi kan tyvärr inte garantera att frysta produkter håller sig helt genomfrysta annat än vid expressleverans samma dag inom Stockholmsområdet. Foder som fortfarande är fryst i mitten vid leverans kan frysas igen utan att det påverkar kvaliteten.

Vi kan tyvärr inte skicka frysvaror med lantbrevbärare då det innebär längre leveranstid och stor risk att fodret hinner tina innan det kommit fram. Om du lägger en beställning trots att du har lantbrevbärare så ansvarar du för risken att varorna tinar. För att se om du har lantbrevbärare, läs PostNords ’undantagslista för expresspaket’.

När du handlar frysta produkter i zoobutiken i Bromma Blocks kan du köpa till en fryslåda med kolsyreis för 99 kr. Det kan vara bra vid lång resväg hem, varma dagar eller om fodret inte kommer läggas i frysen inom kort tid. Väljer du att hämta dina frysvaror i butiken utan fryslåda och kolsyreis tillkommer självklart inget frakttillägg.

Notera att vi inte kan ta frysfoder i retur.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här