Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Kong Tuggleksak Gummiben - Aktivering

Kong Classic Goodie Bone Dog Toy

Gummiben - Aktiveringsleksak gummiben som du kan spruta Kongs godispasta eller annat valfritt mjukt godis i. Tål tuffa tugglekar. Kong är mycket robusta hundleksaker i naturgummi som klarar starka käkar. Kong Classic Goodie Bone Dog Toy Läs mer
99 kr Rek.pris 109 kr
149 kr Rek.pris 160 kr
179 kr Rek.pris 179 kr
99 kr

Kong Classic Goodie Bone Dog Toy - Hundleksak tuggleksak

Kong Classic Goodie Bone är en hundleksak tillverkad i ett extra slitstark gummi för tuffa tugglekarna. Benet kan fyllas med mjukt godis, exempelvis Kongs godispasta eller hundens mat.

En mycket hållbar gummileksak från Kong för hund som tål rejält med slit och släng. Perfekt för hundar som gärna tuggar på allt och inte är så försiktiga. Man kan använda Kongleksaken både för apportering eller bara slita, bita och dra i den. Man bör dock alltid ha hunden under uppsikt vid lite mer extrema bitlekar.

Extra robust hundleksak från Kong av naturgummi för maximalt tuggande. Är även idealisk för träning och utbildning. Och samtidigt som hunden leker och biter masseras och vårdas tandkött och tänder. För att öka intresset ytterligare kan benet även fyllas med mjukt godis, exempelvis Kongs godispasta. Hundleksak i gummi som är mycket robust och som sysselsätter hunden länge.

Kong är världskänd för att tillverka hundleksaker av hög kvalitet som klarar tuffa lekar. Låt hunden apportera och slita, bita och dra i den. Kan även vara en rolig kast eller apporteringsleksak.  Se dock till att alltid ha hunden under uppsikt vid lite mer extrema bitlekar.

Produkten är gjord av Kongs klassiska gummi och är extremt tålig material. Passar perfekt till hundar som är hårdhänta och gärna biter sönder saker. Tack vare naturgummit är leksaken praktiskt taget oförstörbar.  Detta är verkligen en robust och rolig hundleksak.

Kong är världsledande på tillverkning av hundleksaker av hög kvalitet som klarar tuffa lekar.
Tillverkad i USA.

För att undvika att hunden eventuellt skadar sig bör man dock kontrollera produkten regelbundet.

Färg: Röd

Storlek: Medium

Material: Gummi

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här