Butiksöversikt

Om Zoo.se

Vårt koncept är enkelt: Fantastiskt utbud till rätt pris!

Zoo.se (tidigare namn Bromma Zoo) slog upp dörrarna i Bromma 1999 men vi har varit verksamma i denna branch i över 30 år. Sedan vi öppnade har Zoo.se ständigt växt och i juli 2013 flyttade vi till våra nuvarande lokaler på hela 1700 m2 vid Bromma Blocks.

Zoo.se vill erbjuda våra kunder den bästa servicen och rätt information. Därför är vi stolta över vår personal som innehar ett brett kunnande, olika specialiseringar och utbildningar. Och vi hoppas att våran fantastiska och glada kassapersonal ser till att ni lämnar butiken med det ni behöver och ett leende på läpparna.

Sortimentet är noggrant utvalt för att täcka det mesta inom branschen och vi på Zoo.se har en tanke bakom varje produkt. Sammanlagt har du ca 15 000 unika artiklar att välja på hos oss.

Zoo.se vill att du ska känna dig trygg med att vi alltid arbetar för fantastiskt bra priser, erbjudanden och kampanjer. Vi erbjuder även alltid ett mycket bra och konkurrenskraftigt ordinarie pris hos Zoo.se

Zoo.se är även stolta över vår AAA Rating och att vi är certifierad för Trygg e-handel. Vi och våra anställda har flera diplom inom alla områden i butiken.

Mottot som vi alla följer är: "Fråga mig! Det jag inte vet vill jag veta!"

Veterinärkliniken i Bromma Blocks

Vår egen veterinärklinik med fokus på djurens bästa.

Hos oss blir ni och era djur mottagna med kunskap, engagemang och omtanke. Här erbjuds ni veterinärvård av högsta kvalitet utan poliklinikavgifter.

Med erfarenhet inom både kirurgi och medicin kan vi erbjuda de flesta ingrepp och behandlingar under tryggt överseende. Vår ansvarige veterinär Jon Palmert tar emot alla typer av sällskapsdjur och finns på plats 3 dagar i veckan med generösa öppettider som även innefattar kvällar.

Kliniken ligger i Zoo.se’ s lokaler i Bromma Blocks. Varmt välkomna hit!

Butiken i Bromma Blocks

Målet hos Zoo.se är att du som kund tillsammans med ditt djur ska få ett brett utbud samt ett trevligt och kunnigt bemötande.

Ett besök hos Zoo.se i Bromma Blocks är en upplevelse i sig! I djurrummets rymliga burar finns söta smådjur och flera vackra fågelarter. På reptilavdelningen finns exotiska ödlor och sköldpaddor. Zoo.se har även en enorma akvarieavdelning som rymmer mängder med fisk för både söt- och saltvatten med ca 3000 arter som du inte får missa!

Passa också på att väga din hund eller katt på våra vågar som finns både i butiken och i vår veterinärklinik och få gratis foderrådgivning av Zoo.se’s kunniga personal! Hos oss handlar du alla dina djurtillbehör och foder till de rätta priserna.

• Mycket stort utbud – över 20 000 artiklar!

• Det lilla extra och unika – vi får hela tiden in nyheter

• Gratis parkering direkt utanför och handikappanpassat

• Kunnig och hjälpsam personal

• Generösa öppettider - Öppet 365 dagar om året!

 

Öppettider för Zoo.se i Bromma Blocks

Öppet 365 dagar om året!

Vardagar 10:00-20:00
Lördag, söndag & helgdagar 10:00-18:00

Julafton 10:00-15:00
Juldagen  10:00-18:00
Nyår 10:00-15:00
Nyårsdagen 10:00-18:00
Midsommarafton 10:00-15:00
Midsommardagen 10:00-18:00

Öppettider för Zoo.se Veterinärklinik 

Öppettider tidsbokning:
Mån, Ons, Tors 10-19.30

Hitta till Zoo.se i Bromma

Zoo.se ligger granne med Bromma Flygplats och ligger mitt emot Bromma Blocks huvudentre. Zoo.se’s adress är Ulvsundavägen 191E. Med bil tar det cirka 15 minuter från Stockholm City och när du kommer fram finns det gott om parkeringsplatser.

På Bromma Blocks parkerar du gratis i tre timmar med p-skiva (ute och inne i garaget). Garaget är öppet vardagar 10-21 och helger 10-19.

Så här tar du dig till Zoo.se Bromma Blocks kommunalt

Med Buss:
Från Brommaplan: Buss 155 och 509
Från Sundbyberg: Buss 152 och 509
Från Solna: Buss 152 samt 509 alternativt Tvärbanan mot Alvik
Från Akalla via Kista: Buss 155
Från Danderyds sjukhus via Solna station: Buss 156 och 509
Från Alvik: Buss 110 och 112 alternativt Tvärbanan mot Solna

Buss 112, 152, 156 & 509 hållplats Smältvägen.
Buss 155 hållplats Bromma handelscenter (på Ulvsundavägen).
Buss 110 samt 152 hållplats Ulvsundavägen (mot Bromma Flygplats).

Tvärbanan från Alvik/Solna hållplats: Karlsbodavägen

För långväga besökare tar ni er lätt hit med SJ tåg till Sundbybergs Station som ligger ca 8 minuter från Stockholms City, därav tar ni en promenad, buss eller tvärbana

Välkommen att besöka Zoo.se i Bromma Blocks vid Bromma Flygplats.