Butiksöversikt

Om Zoo.se

Djuraffär online, butik med veterinärklinik i Stockholm! 

- Öppet 365 dagar om året!

Välkommen till Zoo.se! Vi är en av Europas största djuraffärer nu med en ännu större veterinärklink och e-handel som levererar hem till dörren i hela Sverige.

Butiken är på 2000m2 med ett stort sortiment av hund & katt tillbehör, burar, fiskar, djur, akvarium, foder samt veterinärfoder. Här välkomnas ni av 65-70 personal, alla med olika djurintressen. Här kan du få hjälp av allt ifrån hunduppfödare, hundförare, foderspecialister, djurvårdare, veterinärer, kattuppfödare, djursjukvårdare, herpetologer, specialister inom smådjur och akvaristik, mm.

Zoo.se – en butik med över 30 år i branschen vill erbjuda våra kunder bra priser och den bästa servicen vi kan. Därför är vi stolta över vår duktiga och trevliga personal som innehar ett brett kunnande, olika specialiseringar och utbildningar. Och vi hoppas att våran fantastiska och glada kassapersonal ser till att ni lämnar butiken med det ni behöver och framförallt ett leende på läpparna.

Sortimentet är noggrant utvalt för att täcka det mesta inom branschen och vi på Zoo.se har en tanke bakom varje produkt. Sammanlagt finner du ca 20.000 unika artiklar att välja på hos oss.

Zoo.se vill att du ska känna dig trygg med att vi alltid arbetar för fantastiska bra priser, erbjudanden och kampanjer. Vi erbjuder även alltid ett mycket bra och konkurrenskraftigt ordinarie pris hos Zoo.se

Zoo.se är även stolta över vår AAA Rating och att vi är certifierad för Trygg e-handel. Vi och våra anställda har flera diplom inom alla områden i butiken.

Butiken i Bromma Blocks

Målet hos Zoo.se är att du som kund tillsammans med ditt djur ska få ett brett utbud samt ett trevligt och kunnigt bemötande.

Ett besök hos Zoo.se i Bromma Blocks är en upplevelse i sig! I djurrummets rymliga burar finns söta smådjur och flera vackra fågelarter. På reptilavdelningen finns exotiska ödlor och sköldpaddor. Zoo.se har även en enorm akvarieavdelning som rymmer mängder av fisk för både söt- och saltvatten med ca 3000 arter som du inte får missa!

Passa också på att väga din hund eller katt på våra vågar som finns både i butiken och i vår veterinärklinik samt få gratis foderrådgivning av Zoo.se’s kunniga personal!

På Zoo.se finner du alltid:
• Ett mycket stort utbud – över 20 000 artiklar!
• Det lilla extra och unika – vi får hela tiden in nyheter!
• Gratis parkering (3 timmar med p-skiva) direkt utanför och handikappanpassat
• Kunnig och hjälpsam personal
• Generösa öppettider – Öppet alla dagar i veckan.

Öppettider för Zoo.se i Bromma Blocks

Öppettider för Zoo.se Veterinärklinik 

Hitta till Zoo.se i Bromma

Zoo.se ligger granne med Bromma Flygplats och ligger mitt emot Bromma Blocks huvudentré. Zoo.se’s adress är Ulvsundavägen 191E. Med bil tar det cirka 15 minuter från Stockholm City och när du kommer fram finns det gott om parkeringsplatser.

På Bromma Blocks parkerar du gratis i 3 timmar med p-skiva (ute och inne i garaget). Garaget är öppet vardagar 10:00-21:00 och helger 10:00-19:00.

Så här tar du dig till Zoo.se Bromma Blocks kommunalt

Med Buss:
• Från Brommaplan: Buss 155 och 509
• Från Sundbyberg: Buss 152 och 509
• Från Solna: Buss 152 samt 509 alternativt Tvärbanan mot Alvik
• Från Akalla via Kista: Buss 155
• Från Danderyds sjukhus via Solna station: Buss 156 och 509
• Från Alvik: Buss 110 och 112 alternativt Tvärbanan mot Solna
• Buss 112, 152, 156 & 509 hållplats Smältvägen.
• Buss 155 hållplats Bromma handelscenter (på Ulvsundavägen).
• Buss 110 samt 152 hållplats Ulvsundavägen (mot Bromma Flygplats).

Tvärbanan från Alvik/Solna:
• Hållplats: Karlsbodavägen

För långväga besökare tar ni er lätt hit med SJ tåg till Sundbybergs Station som ligger ca 8 minuter från Stockholms City, därav tar ni en promenad, buss eller tvärbana till Bromma Blocks.

Välkommen att besöka Zoo.se i Bromma Blocks vid Bromma Flygplats.