Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Brit Animals Smådjursgodis - Immunförsvar Gnagare

Brit Animals Immune Stick for Rodents

Nyttigt smådjursgodis för kaniner, marsvin, hamstrar, gerbiler & tamråttor. Britt Animals Immune Sticks for Rodents är ett hälsosam godis för gangare. Smådjursgodiset med röd rudbeckia som stärker den naturliga immunförsvarsprocessen. Inget tillsatt socker. Läs mer
39 kr 487,50 kr/kg Rek.pris 39 kr

Brit Animals Immune Stick for Rodents - Smådjursgodis

Brit Animals Immune Stick for Rodents är ett hälsosam snacks för gangare. Innehåller röd rudbeckia som stärker den naturliga immunförsvarsprocessen. Inget tillsatt socker.

Förpackningsstorlek: 80 g

Utfodring av en godbit Brit Animals Immune Stick for Rodents varje dag stärker förhållandet mellan dig och ditt husdjur.

Säkert & naturligt för alla gnagare & Små djur.

Brit Animals smådjursmat är ett komplett superpremium foder och innehåller enbart naturliga ingredienser såsom örter, alfaalfa, spannmål, frukt och grönsaker.

Brit animals smådjursmat är helt fritt från vegetabiliska biprodukter, färgämnen och andra tillsatser

En säker utfodring av ditt husdjur med Brit Animals Immune Stick for Rodents är avgörande för en gemensam livslång vänskap, förbättrar deras livskvalitet och livslängd och förstärker ert förhållande, er kärlek och förståelse.

Eftersom de föds upp i en hemmiljö är gnagare och små djur mycket krävande vad det gäller regelbundet och balanserat näringsintag. Ute i naturen är deras diet kontrollerad av deras naturliga instinkter och behov. Som husdjur är de helt beroende av mäskligt omhändertagande.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här